Xperia z bootloader

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ecacar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ecacar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
xperia z cihazımı rootlayıp yeni romlar kuemak istiyorum ancak bootlader diye saçmasapan bişey koymuşlar.internette nasıl yapılacağını araştırdım ama emma diye bir program var onun üyeliğini bir türlü kabul etmiyor ve usb driver pack i indirmek için düzgün bir kaynak bulamadım. eğer yardımcı olursanız çok sevinirm.şimdiden sağolun :D

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
emmada üyelik yapmana gerek yok indirdiğin zipli dosyanın içinde customization diye bi dosya var onu c deki programın klasörüne atıyosun ve emma sonra çalışacak

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
xperia z cihazımı rootlayıp yeni romlar kuemak istiyorum ancak bootlader diye saçmasapan bişey koymuşlar.internette nasıl yapılacağını araştırdım ama emma diye bir program var onun üyeliğini bir türlü kabul etmiyor ve usb driver pack i indirmek için düzgün bir kaynak bulamadım. eğer yardımcı olursanız çok sevinirm.şimdiden sağolun :D

bütün xperia cihazlar için bootloader açma işlemi aynıdır. bu konuda Xperia S için detaylı anlatım var
http://forum.shiftdelete.net/sony/294406-xperia-s-root-yapma-bootloader-unlock-cwm-rom-yukleme.html