Xperia Z 10.3.1A.0.244 Güncellemesi

necatitasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni güncelleme mi bu arkadaslar ? bilgisayara baglayınca geldi de dün gece yoktu böyle bi sey bilgisi olan var mı? yeni güncelleme ise gelen yenilikler değişimler vs. ?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
şu an bende yapıyorum ama ne değişmiş yapınca bakacağım artık :)

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
yaw bize hala 4.2.2 gelmedi bunu yollamıslar anlamadım ama bize direk olarak bunumu yolluyorlat 4.2.2 yerine.. benim tel arabistan cc602

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
cihazın sarjı fullensin ben de yaparım hemen :D

%50 ye yakın olunca yapıyorum ben. Güncelleme yeni walkman flimler gibi uygulamaların son sürümlerini içeriyor galiba

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yaw bize hala 4.2.2 gelmedi bunu yollamıslar anlamadım ama bize direk olarak bunumu yolluyorlat 4.2.2 yerine.. benim tel arabistan cc602

hocam sana flashtool yolları görünüyor sanırım :)

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Yaw Deli Olacam Bana Dün 244 güncellemesi geldi... hani çnceki 4.2.2 güncelmmesi ...
birde bçyle bir haber vardı direk 4.2.3 günceleyeceklerdi. karıştı ortalık vessalam.
wifi den baska da güncelleme yapamıyorum.

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
xperiablog da yazmıyor ama yorumlara bakılırsa
-kamerada,albumde ve ev ekranında iyileştirme olmuş daha yumuşaklık gelmiş.
-network çekim gücü arttırılmış.

şimdilik bunlar 10.3.1.A.0.236 sürümünün erken sürümü deniyor.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
xperiablog da yazmıyor ama yorumlara bakılırsa
-kamerada,albumde ve ev ekranında iyileştirme olmuş daha yumuşaklık gelmiş.
-network çekim gücü arttırılmış.

şimdilik bunlar 10.3.1.A.0.236 sürümünün erken sürümü deniyor.
Peki bunu ben yüklediğimde 4.2.2 sürümüde benim tele gelmiş oluyormu?

ismailwsx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben güncelledim arkadaşlar cıhazı galeride kasma problemi gitmiş ama daha hızlı olmasını isterdim başka bişi görmedim veya farketmemiş olabilirim

necatitasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi yenilik göremedim veya görmek icin bakmadım heralde :D sanırım önceki sürümde olan hataları düzeltmek icin yapılmıs bi güncelleme

carnewa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acil yardım xperia z guncellestırme yaparken elektrık gıttı geldı yarıda kaldı guncellestırme sımdıde tel kapalı açmak için basıyorum sony yazısı gelıyo bır sure duruyo sonra kapanıyo açılmıyo sarj a taktım orda sureklı sony gelıyo kapanıyo yıne gelıyo yıne kapanıyo napmak lazım

mkb55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acil yardım xperia z guncellestırme yaparken elektrık gıttı geldı yarıda kaldı guncellestırme sımdıde tel kapalı açmak için basıyorum sony yazısı gelıyo bır sure duruyo sonra kapanıyo açılmıyo sarj a taktım orda sureklı sony gelıyo kapanıyo yıne gelıyo yıne kapanıyo napmak lazım

sony güncelleme servisini internetten indirin pc companion u kapatıp güncelleme servisinden full format atın.

güncelleme servisini buradan indirebilirsiniz http://www.sonymobile.com/tr/tools/update-service/

Güncelleme servisinden Yükleme yapmak için Sony Update Service i açın koşulları kabul edip başla butonuna tıklayın gelen listede xperia z yi seçin ileri butonuna tıklayın telefon kapalı olsun micro usb kablosunu pc ye bağlayın diğer ucunu telefona bağlarken aynı zamanda ses kısma tuşuna basılıtutun servis cihazı gördüğünde butonu bırakabilirsiniz size ya cihazınız güncel yada yeni sürüm var diyecektir yükleme yarım kaldığı için siz onar veya güncelle butonuna tıklayın size fabrika ayarlarına sıfırlamak isteyip istemediğinizi soracaktır bu işlem telefondaki uygulamalarınızı ve oyunlarınızı silecektir benim tavsiyem uyumluluk sorunu yaşamamanız için sıfırlamanızdan yana bundan sonrasında güncel rom bilgisayarınıza inip sorunsuz bir şekilde telefonunuza kurulacaktır. Geçmiş olsun :)

carnewa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sagol hocam suanda yazılım yukluyo 697,6mb kadar bı boyutu var sonucu bıldırcem

eyvallah hocam duzeldı tel kurtardık telı sagol

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Şu an yüklemedeyim, sony' nin sitesinde bir bilgi yok, işlem bitince detayları yazarım

Model: C6603

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
onu biz yükledik ya.. kon u var onunla ilgili.

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Yeni farkettim bende, heyecan yaptım biraz :D moderatörlere bildirdim işlem yaparlar.

Sagittae

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu güncelleme 2 günlük yeni bir güncelleme önceki 4.2.2 güncellemesi değil. 4.2.2'nin üzerine gelen hataları düzelten bir güncelleme. Yüklemeyenler telefonu bilgisayara bağlayıp bir baksın derim. Bana da bugün ulaştı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Vala çok makbule geçti aynı dert bende de vardı
Ne yapacağımı şaşırdım çok sagol

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Allah razı olsun zaman ayırıp ayrıntılı anlattığınız için

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm yazılım güncelleme elektrik kesintisinden yarım kaldı ve tlf açılmıyor pc bağlıyorum onu da görmüyor garanti kapsamına girer mi ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11

Flashtool'dan halledilir.

Elektrik kesilmesi de ayrı bir şans gerçekten. :D