Xperia X10 ve Cwm Recovery modu ??

x_files_x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slm arkadaslar ben android kullanımında henuz 5-6 aylık bir bilgim ile root işlemi custom room yükleme filan yapmayı ogrenebildim ancak cok kez karsıma cıkan anlamadıgım seyler var, bende sizden yardım istiyip bunları ogrenmek istiyorum;

Telefonum xperia 10i telefonuma xrecovery yükledim ve custom roomları burdan yukluyorum ancak bazı forumlarda cwm recovery de gordum, o daha gelişmis yapıya sahip ama ben bir türlü bunu anlayamadım, nasıl yukleriz nerden buluruz, biraz kurcaladım, gecenlerde kazara telefonu başlatırken naptı isem baktım ki cwm recovery ile acıldı ama nerden actım bulamadım, bunu nasıl acabiliriz?

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
xda da anlatımı mevcut...normal recovery mod cihazı baslatırken cwm ise xda logosunu görünce geri tuşuna basacaksın

x_files_x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cok tsk ederim kardeş, peki bunu nasıl yükledim ben onu bilmiyorum, yani daha sonra tekrar yüklremem gerekirse, napmam lazım ?

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
sana verilen dosyaları sem recovery mod ile yüklemişin ama neyi ne için yüklediğini bilmiyorsun..:) cwm zip diye dosya verilir muhtemelen ..sonra sen bunu sd karta atarsın telefonu xrecovery modda başlatıp ınstallcustom zip dersin ses acma kapama tuşu ile assa inip dosyayı görürsün üzerine geliy oky dersin o yükler...
Download ROM for your SDCARD - HERE - MIRROR
Enter on CWM5 and wipe/factory reset-----wipe/factory reset yaptıktan sonra cwm5 dosyasını dediğim sekilde yükle..
Install downloaded ROM
Reboot
Enjoy the new adventure
From here you´ll need to go to 2nd post to install other updates/upgrades/fixes if they exist

Besir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Root yaptiysan simdi iyi dinle :P
Markete git Rom Manager indir
sonra Flash ClockworkMod ona tiklayip install oluyor bukadar slm

x_files_x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=1433]paşa[/MENTION]zade :) anlatım icin tsk ederim biraz kurcalayınca öğreniyor insan:)
[MENTION=134019]Besir[/MENTION]: kesinlikle oyle yaptım :) şimdi aklıma geldi, ama ben pek sevmedim bu cwm yi, cünkü hata verdi :D en iyi yöntem bildigin yöntemdir;) xrecovery e devam :))