Xperia u için yardim edin

tahir1238

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:hammer:Merhaba arkadaşlar ben foruma yeni katildim ama uzun zamandir takip ediyorum.

Bende sony xperia u modeli var 4.1.2 rom buldum ancak yükleyemiyorum. Telefonu kapatip ses kisma tuşuna basdiğimda daha önce gelen boot ekrani gelmiyo bu konuda bana yardimci olursaniz çok sevinirim. Telefon çok kasiyo 4.0.4 ile yardim edin lütfen....:hammer::hammer:

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
:hammer:Merhaba arkadaşlar ben foruma yeni katildim ama uzun zamandir takip ediyorum.

Bende sony xperia u modeli var 4.1.2 rom buldum ancak yükleyemiyorum. Telefonu kapatip ses kisma tuşuna basdiğimda daha önce gelen boot ekrani gelmiyo bu konuda bana yardimci olursaniz çok sevinirim. Telefon çok kasiyo 4.0.4 ile yardim edin lütfen....:hammer::hammer:

Telefonun rootlu ve cwm yüklü mü?

tahir1238

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
root var ama CWM yüklü değil nasıl yükleyebilirim yardım edersen cennete gidersin valla

- - - Mesaj Güncellendi - - -

CWM yüklü olmadan açılması mümkün olmuyo mu nasıl yükleyebiliriz peki cwm uygun dosyaları biliyosan link verebilir misn

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
root var ama CWM yüklü değil nasıl yükleyebilirim yardım edersen cennete gidersin valla

CWM yüklü olmadan açılması mümkün olmuyo mu nasıl yükleyebiliriz peki cwm uygun dosyaları biliyosan link verebilir misn

bootloader kilidi kapalı ise buradan

açık ise buradan :)

tahir1238

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yüklemeyi nasıl yapıyoz peki kardeşim :D sana da yük oldum ama bi el atıver trabzonluyum belki 1 dönüm fındıklık veririm :D

şaka bi yana kardeş nasıl kuracam cwm yi anlatıverir misin hem bilmeyenler de öğrenmiş olur

rar şifresi ne peki şife istiyo indirdim ben

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
yüklemeyi nasıl yapıyoz peki kardeşim :D sana da yük oldum ama bi el atıver trabzonluyum belki 1 dönüm fındıklık veririm :D

şaka bi yana kardeş nasıl kuracam cwm yi anlatıverir misin hem bilmeyenler de öğrenmiş olur

rar şifresi ne peki şife istiyo indirdim ben

hangisini indirdin? bootloader kilidi açık mı? :)

tahir1238

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet şifre ne bulu ver ot gibi kaldım valla :)

bulamadın mı şifre olmadan dosyadan cıkartmanın bi yolu varsa o da olur

şifreyi biliyo musun

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
evet şifre ne bulu ver ot gibi kaldım valla :)

bulamadın mı şifre olmadan dosyadan cıkartmanın bi yolu varsa o da olur

şifreyi biliyo musun

gektheboss@xda
:)

tahir1238

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eyvallah kardeşim kurulum nasıl peki kısaca anlatır mısın

eyvallah kardeşim çok sağol yükledim oldu :)

tahir1238

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rom yüklerken hata verdi eski sürüme geri yükledim ama şimdi root olmuyo telefon ne yaptım ise bi fikriniz var mı neden böyle olduğuna dair bi de sony ultimate servis felan yüklendi güncelleyince ama önceden böyle birşey yüklenmiyodu yardım ederseniz sevinirim

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
rom yüklerken hata verdi eski sürüme geri yükledim ama şimdi root olmuyo telefon ne yaptım ise bi fikriniz var mı neden böyle olduğuna dair bi de sony ultimate servis felan yüklendi güncelleyince ama önceden böyle birşey yüklenmiyodu yardım ederseniz sevinirim

güncellemeyle son sürüm yazılım yüklenmiş sanırım. derleme numarası kaç bi bakar mısın?

tahir1238

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6.1.1.B.1.54 abim yardım et lütfen rom olmadan olmuyo

tahir1238

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağol yaptım eXperience v2.1 rom yükledim ama tema menager sorunu veriyo ne yapmalıyım yeniden kurdum ama durum aynı