Xperia U için custom kernel var mı ?

xperia user

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benim telefonum 6.1.1.b.1.54 sürümünde buna uygun bi custom kernel arıyorum ancak bulamadım yardımcı olursanız sevinirim :)

xperia user

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam çok teşekkür ederimde gene benim sürüm için yok burada galiba. Bilmiyorum ben mi göremedim ama herhangi bitanesi olur mu ki ? mesela sspeed kernel gibi ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
hocam çok teşekkür ederimde gene benim sürüm için yok burada galiba. Bilmiyorum ben mi göremedim ama herhangi bitanesi olur mu ki ? mesela sspeed kernel gibi ?

ICS uyumlu olan bütün kerneller olur telefonuna ;)

bu arada telefonunda stock rom var ise stock rom uyumlu kerneller yüklemelisin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen stock rom yüklü şu cwm den yüklenen kernelleri bir türlü beceremedim geliştirme sürümleri hep farklıydı ama ıcs di.. Wipe data dalvik cache yaptıktan sonra zip yüklüyordum telefon brick oluyordu. şimdi nemesis diye bi kernel buldum elf dosyası cmd den yükleyeceğim bakalım. çok teşekkür ederim yardımın için :)

xperia user

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya ben şimdi denedim dediğim gibi cmd üzerinden fakat telefon rootlu olduğu halde telefonu önce root edin diye hata veriyor cmd sebebi nedir bunun :S

xperia user

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorunumu hallettim bootloader kilidi açık sanıyordum kapatmışım. :D açınca sorun düzeldi :) nemesis kerneli yükledim çalışıyor bir sıkıntısı yok gibi