Xperia u 2.3.7 root yardım...

tahir1238

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonuma 2.3.7 flaş yükledim ama nasıl root edecem bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim:hammer:

tahir1238

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaptım onu da bana düzgün çalışan bi rom lazım xperia ST25i için bi tane yükledim kamera çalışmıyo yardımcı olabilir misiniz bana bu konuda

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
yaptım onu da bana düzgün çalışan bi rom lazım xperia ST25i için bi tane yükledim kamera çalışmıyo yardımcı olabilir misiniz bana bu konuda

Rom
Gapps

Nasıl Yüklerim diyorsan? :)
http://forum.shiftdelete.net/sony/312149-%5Brom-yukleme%5D-butun-xperia-modelleri-icin.html

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Rom
Gapps

Nasıl Yüklerim diyorsan? :)
http://forum.shiftdelete.net/sony/312149-[rom-yukleme]-butun-xperia-modelleri-icin.html

tahir1238

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rom sorunsudur inşallah sağol

bu şekide bende hata veriyo direk zip seçerek yüklesem olmaz mı

fatih_che75@hot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam merhaba sony go telefon aldım birkaç gün önce ve ithalatcı firma bugun imie kayıdını yaptırmış,bugün itibariylehiç bir oparetörü tanımıyo telefon,sürekli acil arama diye bişey yazıyo,ne yapmam gerekir acaba

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
hocam merhaba sony go telefon aldım birkaç gün önce ve ithalatcı firma bugun imie kayıdını yaptırmış,bugün itibariylehiç bir oparetörü tanımıyo telefon,sürekli acil arama diye bişey yazıyo,ne yapmam gerekir acaba

imei kaydı yeni yapıldıysa şebekenin açılması biraz zaman alabilir

rom sorunsudur inşallah sağol

bu şekide bende hata veriyo direk zip seçerek yüklesem olmaz mı

nerede hata alıyorsun tam olarak?

tahir1238

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben xperia u ya rom yükledim ama kamera çalışmıyo bunu nasıl düzeltebiliriz bi de xperia z kilit ekranı nasıl yapabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba xperia go telefonuma 4.1.2 yi yükledim eski hale gelmesini istiyorum yani 2.3.7 ye ne yapabilirim lütfen yardım edin arkadaşlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony xperia go ya 2.3.7 de root yapmak ve CWM yüklemek için ne yapmalıyım ? ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selamun aleykum arkadaslar xperia u st25i 4.0.4den 2.3.7 geri getirilir telefonun tüm programları sıkıntısız bi sekilde calısır durumda olacaktır isteyene telefonun yapılır saygılar