Xperia SP 'nin Fiyatı Belli Oldu !

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet arkadaşlar fiyatı belli olmuş çok şaşırdım.Hepsiburada KDV DAHİL 1248 TL DEN Satışa başlamış bence özellikleri bakımından gayet uygun.

sony-xperia-sp31363614644.jpg

http://www.hepsiburada.com/liste/so...2147483642_371965_371946%7d&fh_refview=lister

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
fiyatı bence gayet güzel z pahalı geldiği için bunu bekliyodum biraz daha beklersem inebilir biraz daha

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
o paraya s3 mü alınır bu mu fiyattan çok bu önemli, ya da az daha koyup z mi alınır. Güzel telefon ama bence gümbürtüye gidecek.
tasarımı dikkate almazsak s3 dövüyor bunu. Daha önce çıkacaktı bu telefon, s3ün fiyatı bu kadar inmeden
http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9300-Galaxy-S-III-vs-Sony-Xperia-SP

64 gblık sürüm ülkemizde var mı bilmiyorum gerçi olmasa da bir şey değişmez ama XZ de yaptığı hatayı bunda yapmadı Sony bence 4.6 hd ekranda 1700 mhz S4 pro işlemci gayet verimli olur diye düşünüyorum.Bir de S3 ün sorunlarını göz önüne aldığımızda alınabilir gibi :D

S3'e olan ilgi azaldı bence herkesin elinde S3 var , farklılaşmak isteyenler SP'ye yönelebilir :D (Daha fazla iyimser olamadım :D :D )

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bende sp ye iyimserım ama elımde bu parayla telefon almaya cıksam s3 alırım. Bariz üstünlükleri var ılgıyı tipini bi kenara bırakir cihaz olarak bakarsak. Yada z ya bakardım 200 daha koyup

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ilk defa keşke bekleseydim dedim... ocakta 1170'e paralel ithalat ion alarak gerçekten hata yapmışım sp'nin fiyatı gerçekten süper, s4pro olması exmor rs olması hdr olması ve alttaki inanılmaz ledler telefonu gerçekten çok çekici kılıyor...

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
s3 e göre biraz daha alınabilcek bir telefon s3 herkesde var biraz daha farklı olmak için tercih olabilir. Zamanında s3 2 bin tl den girmişti pazara biraz daha beklersek düşme ihtimali muhtemel

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İlk duyurulduğunu gördüğümde yorumum şu şekilde olmuştu ''Xperia S in güncellenmiş hali '' gerçekten öyle :D Alttaki ledi vb çok hoş. Xperia S Pro gibi bir şey olmuş :D

Çanakkale_SDN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bnce s3ten daha iyi, benim fikrim tabi bu ,biraz kalın ve micro usb portu kötü yerleştirilmiş o kadar baska eksisi yok bnce :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cihaz çok hoş duruyo özelliklerde iyi ama sony bu cihazı gelecek senelerde önemsemez güncelleme vermezse o para çöpe gider.
sırf bu yüzden s3 alacağım galiba