Xperia Sp kamera sorunu

DethcoreBreak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugün media marktta nereden aklıma geldiyse kenim de sp kullanıcısı olmama rağmen market içerisindeki spyi elime aldım ve kamerayı açtım. Kendi kameramla karşılaştırdığımda marketteki spnin kamerası renkleri çok daha sağlam ve canlı verirken benim sp min kamerası bulanık ve beyaz bir sis çökmüş gibi çekmekteydi. Bunu ne yazık ki geç farkettim. Mecburen servise gidecek telefon büyük ihtimalle de lensi değişecektir. Fakat aksi bir durum olabilir mi bu gibi şeyler yaşayan arkadaşlar başınıza gelen olumlu veya olumsuz ne varsa yazarsanız sevinirim her ihrimalden sonra servise gitmeyi tercih ettim. Bekliyorum sizden gelecek olanları.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
yazılım güncellemesinden sonra kamera ciddi manada iyileşti. Telefonunuza android 4.3 güncellemesini kurdunuz mu?

DethcoreBreak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yazılım güncellemesinden sonra kamera ciddi manada iyileşti. Telefonunuza android 4.3 güncellemesini kurdunuz mu?

Elbette telefonumda 4.3 yüklü fakat güncellemesi olmayan marketteki Sp bile çok daha sağlam bir kameraya sahipti. Hatalı üretim olabilir elimdeki telefon. Büyük ihtimal lens değişimi yapacaklar. Var mıdır arkadaşlar aranızda servis macerası yaşayanlar ne gibi sıkıntılar veya güzel yanları vardır? Acaba sıkıntı çeker miyim?

DethcoreBreak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim bende de aynı sıkıntı var baya zaman geçmiş üstüünden ama servis ne yaptı ne oldu gelişmleri söyler misin?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler Benimde SP telefonum, Yere düşmüştü Kamera şuan fotoğraf çekerken fotoğrafta siyah küçük küçük noktacıklar oluşturuyor ve fotoğrafı berbat ediyor. Acaba Lens Felan mı değişmesi gerek? Tahmini ne kadardır?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benm telefonumda sp ve kamerası çok renkli bulanık renkler birbirine giriyor sizce yeni yazılımdanmı kaynaklanıyor. ayrıca garantiye göndersem değişim yaparlarmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kamera, sisli fotoğraf çekiyor diyen arkadaşım, acaba kameranın üstüne ekran koruyucu jelatinlerden yapıştırmış olabilir misin?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende arkadaki lense baktıgımda lensin üzerindeki renkli cam çizildigini farkettim ön kamera şuan arkadan çok daha iyi çekiyor arka kamera berbat oldu acaba bu sorun herkezde varmı ? bende bayide başka bi sp nin kamerasını açtıgımda çok net oldugunu farkettim bence bu ortak bi sorundur bilgi ve görüşlerinizi sizde paylaşırsanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Maalesef aynı sorun ben dede var.Telefonu ilk aldığımda ön kamerayı beğenmiyodum.Şimdi ön kameraya muhtacım.Arka kamera bulanık sisli berbat.Daha garantisi bile dolmadı :(

N

ness

SDN Okuru
Yorumlara bakılırsa xperia sp nin ortak sorunu bu kameranın lensinin çizilmesi bulanık çekmesi... benimde öyle oldu servise gidecek muhetemelen... birde xperia sp için kılıf bulamıyorum var olanları da hepsi dandik bir hafta sonra elimde kalıyor çaresiz kılıfsız kullanmaya başlamıştım ondanmı çizilmiş lensi bilemedim.. telefon elimde eskiyor... buradan yetkililere sesleniyorumm telefon yapıyorsanız kılıfını niye yapmıyorsunuz hiçbiryerde de bulunmuyor zaten... :glare: