Xperia SP Hoparlör ve Aramada Ses Gelmeme Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ramaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ramaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sorunlar şunlar;

Aramalarda karşı tarafın sesi ahizeden gelmiyor,Ama hoparlöre alınca hoparlörden geliyor
Video sesleri,müzik sesleri vs. hoparlörden gelmiyor.Örneğin telefon ses düzeyini arttırmak isteyinci düt düt sesini alıyorum.
Alarm sesini duyabiliyorum.

Sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum.Ne yapmam gerekli?

(Not1:2 3 Defa Fabrika ayarlarına aldım her şeyi sildim olmadı
Not2:Engineer Mod'da hoparlör ve ahize testleri yaptım ama sonuç alamadım)

Tarayıcı666

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Merhaba,ben de bu cihazi kullaniyorum,hali hazirda bende de ayni sorunlar mevcut.Simdi bir sorucamson zamanlarda kulaklikla muzik dinlediyiniz ve ya yeni bir kullaklik alib telefona takdiginiz oldu mu?

ramaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,ben de bu cihazi kullaniyorum,hali hazirda bende de ayni sorunlar mevcut.Simdi bir sorucamson zamanlarda kulaklikla muzik dinlediyiniz ve ya yeni bir kullaklik alib telefona takdiginiz oldu mu?
hayır

Tarayıcı666

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Sorunun yazılımsal olduğu hususunda haklı olduğunuzu düşünüyorum.Bende de söylediğiniz soruunların hemen hemen hepsi oldu ama yolunu buldum.Kulaklık eğer telefonla uyumlu değilse telefonun sesi kulakliğı 3-5 kere takıp-çıkarıncaya kadar düzelmiyor.Aynı sorun şimdide yaşanıyor.
Aslında ben bu telefondan memnundum ilk aldığıımda.Sony-nin arayüzü hafiftir diye aldım pişman oldum.Bir daha orta-segment telefon almam.manyak gibi kasıyor telefon.2-3 ay sonra bir cihaz alıp kurtarıcam kendimi,sana da tavsiyem eğer elinde makul bir bütcen varsa eski de olsa bir amiral gemi telefonu alıp hayatına devam et.2013 ve öncesi telefonların devri bitti.

ramaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şöyle de bir problem var kulaklığı görmüyor telefon :)