Xperia sp albüm sorunu (güncelleme sonrası)

ruhenzenci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni fotoğraf albümü oluşturalmıyorum. Bu sorun ortak mı??

Ve güncelleme sonrası albümdeki fotoğrafı kesMe özelliği düzenle bölümüne ilave edilmiş sanırım. Bu sorun da ortak mı?? Diğer xperia sp kullanıcıları cevaplarsa sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yeni albüm oluşturmayı daha önce denememiştim şimdi de bulamadım öyle bir şey olmayabilir.
Kırpmaya gelince fotoğrafa dokunduktan sonra, sağ üstteki üç nokta yoluyla fotoğrafı düzenle yolundan kırpabilirsiniz. Bu bir sorun değil bence.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonum Xperia SP, sayın arkadaşlar bende çok mağdur durumdayım inanılmaz moralim bozuldu ve daha ilk akıllı telefonum bu benim, dün sony companion ile güncelleme yapayım dedim (07.09.2013 cumartesi günü almıştım) telefon ikinci ve üçüncü adımı tamamladıktan sonra güncelleme birden dördüncü adıma adeta ışık hızıyla geldi ve birden usb kablo bağlantısı iptal edildi. sonra da ekran kapanıp açılıyor saçma sapan bişeyler oldu. telefonu açayım dedim açınca da sony yazısı çıkıyor ve 10-15 saniye bekledikten sonra tekrar kapanıyor. reset atmayı denedim işlemiyor o da. Led ışığı telefonu açma tuşuna basınca hızlı bi şekilde yeşil ışık yanıp sönüyor, ses açma + telefon açma tuşuna da basınca mavi ışık yanıp sönüyor, telefon iki işlemde de açılıyor ancak sadece sony yazısı geliyor ve 10-15 saniye sonra kapanıyor. Lütfen bilen biri birşeyler söylesin :'(