melik.bck
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 13
Aralık ayında gelmesi gereken güncelleme hala gelmedi her gün takip ediyorum fakat bu konu hakkında bilgisi olan birisi var mı merak ediyorum. Simdiden teşekkürler
Ocak bitmeden gelsin ya
Wisepilot un süresi bitmeden google navigasyona geçelim![]()
Bu ay gelir bence %90 ihtimal
evet alıcak kesinleşti sony açıkladıPeki 4.4 alabilir de diyorlar biliyor musunuz?
hocam bu yeni çıkacak olan güncelleme mi yoksa deneme sürümmü yanlış okumadıysam son sürüm için bir kaç hafta beklenebilir diyor
google nexus ta android 4.4.2 kullanılıyor biz daha 4.3 bekliyoruz yıllardır sony kullanıcısıyım ama bu yakışmadı.
biliyorum dostum.aralık yalan oldu bu ay gelecek ve umarım beklediğimize değer. hata mata istemiyorum[MENTION=288507]|Elusive|[/MENTION] aralık ayında gelecekti fakat bazı hatalar tesbit edilmiş ve bu yüzden de erlenmiş iki tane güncelleme sertifkası yayınlandı biri 253 numaralı diğeri 256 numaralı sertifika bu ay içinde 256 nolu olanı gelecek büyük ihtimalle, hatta sızıntı rom bile hali hazırda var. fakat bl kilidi istiyor
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2603464
buyrun bu da rom![]()
biliyorum dostum.aralık yalan oldu bu ay gelecek ve umarım beklediğimize değer. hata mata istemiyorum![]()
Ne gerek var ona yahu.bekleyecez artıkekran kapalıyken led barın yanmasını bilion mu dostum
müzik çalacak ekran kapanacak ama led bar sönmeyecek
çok mu şey istedim
![]()
Ne gerek var ona yahu.![]()
sadece walkman uygulaması açıkken yanmasın hep yansın
müzik çalıp facebook da gezerken alltan bi yandan da ışığın yanması iyi oluo
çözdüm şimdi rootlu cihazda alltaki uygulama sorunu çözüyo
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2287235&d=1380310672
ayrıca walkman dışındaki uygulamalarda da bar yanıottpod ile denedim çalışıyo
![]()
Bu alt barın yanması bayağı hoşuna gitmiş anlaşılanben tercih etmem sürekli yanmasını ki zaten sony'nin de böyle bir şey yapacağını sanmıyorum
![]()
sadece bi uygulama ile yanmasının bi anlamı yok ki.
uygulama sony nin değil zatenişine yararsa kullanırsın
![]()
wifi sorunu doğru. biraz sıkıntı var wifi'da ama donanımsal değil güncelleme ile halledilebilir. ahize sorunu derken sesin az gelmesi gibi bir şey mi? şahsen ahizeyle ilgili bir sorun yaşamadım.Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorumda biraz araştırmalarımda ahize ve wif sorunu olduğunu okudum.Biraz bilgi verebilir misiniz ?
wifi sorunu doğru. biraz sıkıntı var wifi'da ama donanımsal değil güncelleme ile halledilebilir. ahize sorunu derken sesin az gelmesi gibi bir şey mi? şahsen ahizeyle ilgili bir sorun yaşamadım.