Xperia S için kulaklık tavsiye?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kadima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangisi sizce?

• Kullanılan toplam oy
    19

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
herkese merhaba.
Xperia S in orjinal kulaklığı pek hoşuma gitmiyor o yüzden yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum
ama bu 3 ürün arasında kararsız kaldım :/

1. Pioneer E-CS15V
http://www.kulaklik.com/Pioneer-E-CS15V-Dinamik-Stereo-Kulaklik_148.html#0

2. Sennheiser MX 375
http://www.kulaklik.com/Sennheiser-MX-375-Kulaklik-Siyah-_1350.html#0

3. JBL Roxy Reference 230 (bu markayı pek bilmiyorum ama tasarımı hoşuma gitti :))
http://www.kulaklik.com/JBL-Roxy-Reference-230-Kulaklik_274.html#0

yardımlarınızı bekliyorum..
[h=1][/h]

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
güncel..

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet ben de pek verim alamıyorum orjinal kulaklıgından Sennheiser almayı planlıyorum ben sana da tavsiye ederim ses kalitesi gayet iyi + Creative 'inde kulak içi kulaklıları iyidir :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Evet ben de pek verim alamıyorum orjinal kulaklıgından Sennheiser almayı planlıyorum ben sana da tavsiye ederim ses kalitesi gayet iyi + Creative 'inde kulak içi kulaklıları iyidir :)

komple kulağın içine girenleri sevmiyorum ben :) bir tuhaf oluyorum takınca :D
creative e de bir göz atayım o zaman. birde alırsan benden önce pm atar mısın nasıl olduğuna dair?(yükses ses + kaliteli bass arıyorum ben)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Pioneer görünüşü güzelmiş Sennheiser içinde iyi yorumlar var bilemedim.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Pioneer görünüşü güzelmiş Sennheiser içinde iyi yorumlar var bilemedim.

pioneer kalitesini biliyorum ama Sennheiser kullanmadım hiç herkes iyi diyor. ne yapsam bilemedim bende :(

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
JBL-Roxy-Reference-230-Kulaklik_274_2.jpg

bunlar digerlerine gore farkli gorunuyo :D
ben olsam bunlardan alirdim herhalde :P ancak ek metal bi plaka iceren isitme cihazi kulakliklari cok daha kaliteli oluyo . ama hangi modellerde var onu bilmek zor ozel bi adi yok sanirim o teknolojinin. piyasadaki standart kulakliklar plastik ses olusturma uniyesi kullaniyo ancak bazi isitme cihazlarinda ozel kulakliklar oluyo onlarda plastik yerine metal plaka oluyo ses kalitesi ve hassasiyeti de inanilmaz olcude degisiyo :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bunlar digerlerine gore farkli gorunuyo :D
ben olsam bunlardan alirdim herhalde :P ancak ek metal bi plaka iceren isitme cihazi kulakliklari cok daha kaliteli oluyo . ama hangi modellerde var onu bilmek zor ozel bi adi yok sanirim o teknolojinin. piyasadaki standart kulakliklar plastik ses olusturma uniyesi kullaniyo ancak bazi isitme cihazlarinda ozel kulakliklar oluyo onlarda plastik yerine metal plaka oluyo ses kalitesi ve hassasiyeti de inanilmaz olcude degisiyo :D

yani kulaklık yerine işitme cihazı mı alayım :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
İçlerinde en hoşuma giden sennheiser oldu. Bir de sony'nin MDR-EX50LP modelini buldum fena görünümü yok kalitesi de iyi sanırım.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
İçlerinde en hoşuma giden sennheiser oldu. Bir de sony'nin MDR-EX50LP modelini buldum fena görünümü yok kalitesi de iyi sanırım.

sony-mdr-ex50lp-l.jpg

bu tarz kulak içi kulaklıkları sevmiyorum. kulağa takınca tuhaf bir his oluşturuyor bende :(

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sony-mdr-ex50lp-l.jpg

bu tarz kulak içi kulaklıkları sevmiyorum. kulağa takınca tuhaf bir his oluşturuyor bende :(

Eğer diğer türlü alıcak olursan kulagı kavrayanlardan Phılıps Shıbuya öneririm çok güzel hatta mükemmel arkadaşımda var :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Eğer diğer türlü alıcak olursan kulagı kavrayanlardan Phılıps Shıbuya öneririm çok güzel hatta mükemmel arkadaşımda var :D

yatarkende müzik dinliyorum o yüzden o tür kulaklıklar rahatsız edebiliyor :)

tam olarak bu tarzlarda istiyorum :)

433497.jpg

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Pioneer E-CS15V attım oyumu sen onunla rahat edersin bence :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Pioneer E-CS15V attım oyumu sen onunla rahat edersin bence :)

ama Sennheiser daha kaliteliymiş gibi geliyor :/ bunları deneyip alabileceğimiz biyer yok mu yaw? :)

telefonu seçerken bu kadar zorlanmamıştım :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Kutu içinde olmadan satılan bir yer bulursan deneye bilirsin ama sanmıyorum öyle bir yer olsun.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Arkadaşlar yeni açtığım konuya bakar mısınız lütfen ?

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ama Sennheiser daha kaliteliymiş gibi geliyor :/ bunları deneyip alabileceğimiz biyer yok mu yaw? :)

telefonu seçerken bu kadar zorlanmamıştım :D

Sennheiser kaliteli de D&R da çok aradım bulamadım eğer sen bulursan D&R biraz hoşgörülü ben denemiştim kulaklık ama almadım :D

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Şuan kullandığım kulaklık olan Mx 375 kullanıcısı olarak cevaplayayım ne tür müzik dinlediğin bu kulaklığı seçerken önemli tiz seslerini çok net ve güzel veriyor ama bass kısmı biraz zayıf kaliteli bir kulaklık 1 yılı geçti alalı hala bozulmadı bozulsa da yenisini alsam diye bekliyorum artık :) bass ağırlıklı müzikler dinliyorsan çok tavsiye etmem ama ses netliği gerçekten çok iyi bass ağırlıklı müziklerle çok işim yok diyorsan kesinlikle tavsiye ederim.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Şuan kullandığım kulaklık olan Mx 375 kullanıcısı olarak cevaplayayım ne tür müzik dinlediğin bu kulaklığı seçerken önemli tiz seslerini çok net ve güzel veriyor ama bass kısmı biraz zayıf kaliteli bir kulaklık 1 yılı geçti alalı hala bozulmadı bozulsa da yenisini alsam diye bekliyorum artık :) bass ağırlıklı müzikler dinliyorsan çok tavsiye etmem ama ses netliği gerçekten çok iyi bass ağırlıklı müziklerle çok işim yok diyorsan kesinlikle tavsiye ederim.

teşekkürler :) genelde bass ağırlıklı müzik dinliyorum. peki Sennheiser ın güzel bass veren kulaklığı var mıdır uygun fiyatlarda :)

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
teşekkürler :) genelde bass ağırlıklı müzik dinliyorum. peki Sennheiser ın güzel bass veren kulaklığı var mıdır uygun fiyatlarda :)

Mx 80 vardı bi aralar bulabilirsen al o kulaklığı dene 1 2 ayda bozulurdu ama mükemmeldi bass konusunda:) 3 kez aldım o kulaklığı 15 tl idi ilk çıktığında talep artınca 20 tl yapmışlardı hala bulsam alırım o kulaklıktan

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Verdiği modellere göre harcayacağı bütçe ortalama 50-60 senin verdiğin kulaklık 180 lira.

Ben bu kulaklığı ebay dan açık arttırma ile 27$ + 5-10$ kargoya almıştım. 35-45$ arası bulunabilir.
180TL nerede satılıyor? Benimkini satayım 130TL ye hemen :D

Tarzdan kastınız nedir bilmiyorum da kulaklık ya kafaya geçen o meşhur beat's ler gibi olur yada kulak içi olur.
iPhone un kulaklık tarzı, yani kulağın tam içine girmeyenleri kullanmak rahatsız edicidir ayrıca dış sesi çok engelleyemez ve bass kalitesi genelde düşük olur onların.
Ben kafama taç takım dolaşmayı sevmediğim için forza kulak içi

Birde şöyle bir gerçek varki bass, tiz hepsi fasa fiso.
Benim kulağım sizinki gibi duymaz, sizin kulağınız benimki gibi.
Ben klipsich x10i gibi 500TL lik kulaklığa müthiş bişey derim, siz dinlersiniz bu ne lan derseniz?

Ses sisteminde onun bunun lafı ile iş yapılmaz, deneyip görmek lazım.
Ses konusunda çok takıntılı değilseniz Sennheiser'ın en ucuz kalitesizini bile alsanız sizi tatmin edecektir.
Bende 2 sene kadar mm50 kullandım mikrofonlu. 10 numara kulaklıktı sonra bir gün çamaşır makinesinde yıkandı ona rağmen çalıştı ama kalitesi düştü tabiki.
Sonra bir gün yağmurda ıslandı bir tanesi bozuldu yenisini ebay dan alacaktım kampanya dan creative EP630 aldım.
Çok meşhur belki Türkiye 'de en çok rabet gören modellerden biri.
1 milyoncudan kulaklık alsam daha iyiydi en azından param boşa gitmezdi.
Kulaklıkta bass dışında bir ses yok, sadece bam güm çalıyor hepsi o...

En son klipsich aldım bassı tizi midi fazlası ile memnun etti beni, bozulana kadar klipsich'e devam.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Mx 80 vardı bi aralar bulabilirsen al o kulaklığı dene 1 2 ayda bozulurdu ama mükemmeldi bass konusunda:) 3 kez aldım o kulaklığı 15 tl idi ilk çıktığında talep artınca 20 tl yapmışlardı hala bulsam alırım o kulaklıktan

abi napayım öyle 2 ayda 1 bozulan kulaklığı :)

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Türkiye 'ye ücretsiz gönderi yapıyor.
Ben Hong Kong dan aldığım kargolar genelde İstanbul Topkapı'ya 5-10 gün arası geliyor.
Rekorum 4gündür :D

Çok şansız değilsen 10 gün içinde elinde olur.

Turk_ST@Rs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende geçen hafta jbl reference 250 bg aldım jbl kulaklıklardan öyle ahım şahım yüksek ses bekleme, ama ses kalitesi tiz bass dengesi çok çok iyi experia s'in yanında gelen kulaklık daha iyi jbl göre ama aralarında öyle ahım şahımda bi fark yok. Diğer iki kulaklığı denemediğim için bişey diyemiyecem. 250 ile 230 arasındaki fark sadece kulak içi olup olmaması okadar :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Türkiye 'ye ücretsiz gönderi yapıyor.
Ben Hong Kong dan aldığım kargolar genelde İstanbul Topkapı'ya 5-10 gün arası geliyor.
Rekorum 4gündür :D

Çok şansız değilsen 10 gün içinde elinde olur.

son bir burdaki telefoncuya gideyim kulaklıkları deneme yapabilirsem burdan alabilirim olmazsa ebaydan alcam sanırım :)