Xperia S Batarya Sorunu

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar,

Benim problemim;Xperia S'imi şarja takıyorum.Şarj oluyor gözüküyor her şey iyi hoş , ancak o da ne :ohmy: şarj olacağı yerde şarjı sürekli azalıyor.

Ayrıca şarjı %25-%30 arasında iken işe yarayacağını düşünüp hard reset (Başlat butonu + Ses açma tuşu ) attığımda batarya yüzdesi %1 olarak gözüküyor.Sorun şarj aletinde diye düşündüm ancak kablo ile oynadığımda şarj ışığının gidip geldiğini gördüm.

O zaman sorun kablodadır dedim ancak telefonu laptopa taktığımda şarj oluyor.Sorun şarj aletinde mi kabloda mı telefonda mı çözemedim bir türlü çünkü resetle batarya yüzdesini %1 göstermesi de ayrı bir çelişki.Yardım edebileceğinizi umuyorum , en azından fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :) [MENTION=130683]android3[/MENTION] senin yararın dokunur yakısıklı :P :rolleyes:

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Başka bir şarj aleti ile dene. Birde telefonun micro usb girişi bozulmuş olabilir. PC ye bağlayınca telefonu görüyor mu ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Merhaba arkadaşlar,

Benim problemim;Xperia S'imi şarja takıyorum.Şarj oluyor gözüküyor her şey iyi hoş , ancak o da ne :ohmy: şarj olacağı yerde şarjı sürekli azalıyor.

Ayrıca şarjı %25-%30 arasında iken işe yarayacağını düşünüp hard reset (Başlat butonu + Ses açma tuşu ) attığımda batarya yüzdesi %1 olarak gözüküyor.Sorun şarj aletinde diye düşündüm ancak kablo ile oynadığımda şarj ışığının gidip geldiğini gördüm.

O zaman sorun kablodadır dedim ancak telefonu laptopa taktığımda şarj oluyor.Sorun şarj aletinde mi kabloda mı telefonda mı çözemedim bir türlü çünkü resetle batarya yüzdesini %1 göstermesi de ayrı bir çelişki.Yardım edebileceğinizi umuyorum , en azından fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :) @android3 senin yararın dokunur yakısıklı :P :rolleyes:

bunun birçok nedeni olabilir :)
öncelikle başka bir şarj aleti dene olmazsa sorun yazılımsal olabilir. telefona stock rom yükle (4.0.4) eğer bu seferde sorun çözülmezse sorun bataryadadır :)

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bunun birçok nedeni olabilir :)
öncelikle başka bir şarj aleti dene olmazsa sorun yazılımsal olabilir. telefona stock rom yükle (4.0.4) eğer bu seferde sorun çözülmezse sorun bataryadadır :)
Telefondaki girişli başka bir şarj aletim maalesef yok , stock rom cözümünü deneyebilirim :s

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Abi sorun şarj eden alette sanırım çünkü usb girişli general mobile şarj aleti ile denedim şarj etti. [MENTION=130683]android3[/MENTION]