Xperia ray wi fi bt sorunu

leoni_turk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaslar ben ray kulaniyorum. 2.3.4 surumu kullaniyorum(benim telefonun serisi icin guncelleme cikmadi ayrica rootsuz) telefonun wi fi ve bluetoot calismiyor bagzen calisiyor bagzen calismiyor. kapatip acinca bagzen calisiyor wi fi .telefonu internet paylasima acinca paylasim yapiyor(yanlis bilmiyorsam internet paylasimini wi fi anteninden yapiyor). bagzen wi fi acinca telefon 5 10 saniye donuyor ve aciliyor taraa yapiyor yaziyor birsey bulmuyor wi fi 20 25 saniye sonra kapaniyor. duzelme ihtimali var mi?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
android 4 gelmesi lazımdı? Pc companion ile güncelleme/onarmayı denedin mi?

leoni_turk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bir defa yaptim bir iki gun sonra yeniden basladi. benim telin serisi icin android 4 gelmedi

leoni_turk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
4.0.4 De yukledim olmadi, galiba mekanik bir sorun var

melik.bck

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Telefonunun Kerneli Değiştirilmiş Olabilir.

melik.bck

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Mesela Ben Bir keresinde Telefonun KErnelini Değiştirmiştim. Telefonum Neo V MT11i Ancak Telefonu Bilgisayara Bağladığım Zaman MT15 Olarak Gözüküyordu. Telefonun Kendi Orjinal Kerneli Yükledim Düzeldi. Ama Senin Sorunun Romunda Da Olabilir . Sonylerde Pek Donanımsal Hata Olacağını Zannetmiyorum...

aslantepe_1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de xperia ray var fakat resmi android 4.0 yüklü daha önce android 4 e geçmeden senin karşılaştığın sorunla karşılaşmamıştım sana tavsiyem pc companion ile onar olmazsa garantisi varsa servise ver yardımcı olacaklardır
Birde android 4 olayınıda söyle belki onlar yüklerler

melik.bck

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Bende de xperia ray var fakat resmi android 4.0 yüklü daha önce android 4 e geçmeden senin karşılaştığın sorunla karşılaşmamıştım sana tavsiyem pc companion ile onar olmazsa garantisi varsa servise ver yardımcı olacaklardır
Birde android 4 olayınıda söyle belki onlar yüklerler

Gerçekten Şaşırtıcı Ama Güncelleme İle Telefonun Wifi'si Bozulmaz Ki !

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben bugün aldım wifi açılıyor ama ağları görmüyor lütfen yardımcı olurmusunuz arkadaşlar sürümünü ne yükseltim nede alçatım sürüm 2.3.4yordımcı olun :)
:)