Xperia Pro,Neo,Arc kullananlar yardım edin!!!

Razor_332

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonum Xperia Pro sürüm 2.3.4, derleme numarası 4.0.2.A.0.62 aldığımdan beri bu sürümde kullanıyorum ics yorumlarından dolayı geçmedim ics'ye fakat artık telefonun ağırlaşması vs. çok can sıkıyor ics'ye geçip pişman olmaktan korkuyorum nette ne kadar araştırdıysam içime sinen bir yorum bulamadım romlarla ilgili siz hangi rom veya sürümü kullanıyorsunuz size göre en sağlam en iyi,görsel,performans sunan rom hangisi kurulum aşamaları hakkında yardımcı olmanızı bekliyorum acilen.

Bunlar geçsemmi diye kafamda soru işareti olan romlar; Viper Xperia 5.0,Atomic 7.0,Xperia Ultimate hd v4.0.4

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
kardeşimdeki neo v yi 4.0.4 e güncellemiştik cihaz kanı gibi olmuştu :D

Razor_332

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Viper 5 öneririm.

Kullanmak istiyorum viperi tam anlamıyla verimli performans alabilirmiyim? birde kurulum yaparken dikkat etmem gereken durumlar neler? Garanti dışı kalıyor yazılıyor bazı yerlerde tekrar orjinal roma dönsek bile garanti dışı mı oluyor? eğer öyleyse öncelikle garantiye gönderip tuş üzerindeki soyulma vs. bakım işlerini yaptırmak istiyorum

TIGUAIN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Romdan sonra garanti devre dışı kalır ama romu geri döndürme şansın var ama unutma kendi geliştirmesi değilse sony'nin pişman olursun kasma yapar hatta donar telefonun iç ayarlarını bozar vb. şeyler yaşarsın unutma yükseltmek iyi bir çözüm ama orijinal ise tercih et bu programlar bir süre sonra hata verebilir sonuçta telefonunun üstünde bir şey istiyorsun :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kardeşimdeki neo v yi 4.0.4 e güncellemiştik cihaz kanı gibi olmuştu :D
Peki nasıl geri döndüreceğini biliyor musun?

Razor_332

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Romdan sonra garanti devre dışı kalır ama romu geri döndürme şansın var ama unutma kendi geliştirmesi değilse sony'nin pişman olursun kasma yapar hatta donar telefonun iç ayarlarını bozar vb. şeyler yaşarsın unutma yükseltmek iyi bir çözüm ama orijinal ise tercih et bu programlar bir süre sonra hata verebilir sonuçta telefonunun üstünde bir şey istiyorsun :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Peki nasıl geri döndüreceğini biliyor musun?

Haklısın elbette kafam o kadar karışık ki telefonun ağırlaşması canımı sıkıyor artık 4.0.4 geçsem daha beter olacak gibi görünüyor bi çok kişi olumsuz yorum yapmış yollar rom atmaya çıkıyor oda sıkıntılı iş napsam ne etsem bilemedim :D

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
benden bir öneri sizlere arkadaşlar. güncellemeyi yaptıktan sonra (üst sürüme gectikten sonra) telefon ayarlarını sfırlayın (fabrika ayarlarına geri dön ) o zaman daha performanslı çalıştığı kanaatindeyim . Experia Z de öyle yaptım şimdi çok iyi ... ama ısınma devam ediyor..(oyunlarda)

Razor_332

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi yada kötü Android 4.0.4 sürümüne güncelliyorum şimdi deneyip karar vermek en doğrusu bakalım artık inşallah sıkıntı olmaz

Razor_332

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi yada kötü Android 4.0.4 sürümüne güncelliyorum şimdi deneyip karar vermek en doğrusu bakalım artık inşallah sıkıntı olmaz

Güncelleme yapmadan sormak istiyorum acaba root yapmadan istemediğim silinmeyen uygulamaları kaldırabilirmiyim?