Xperia p mi lg 4x hd mi ?

kagankagan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başlıkdanda anlayacağınız üzere son olarak başınızı ağrıtıyorum. lg 4x hd mi xperia p mi ?

bu haftasonu birinden birini alacağım 2 adet. yorumlarınızı bekliyorum.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
öncelikle bu karşılaştırma biraz abest kaçmış nedenine gelecek olursak Xperia P orata seviye/üst seviye 4X ise üst seviye bir cihaz. bence p nin karşısına daha dişine uygun bir telefon getirin ya da tam tersi.

kagankagan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben sınıflarından anlamam , acıkcası fiyat yakınlıgı oldugu ıcın bır kıyaslama ıstedım. ama anladıgım kadarıyla lg daha ıyı dıosunuz.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
ben sınıflarından anlamam , acıkcası fiyat yakınlıgı oldugu ıcın bır kıyaslama ıstedım. ama anladıgım kadarıyla lg daha ıyı dıosunuz.
evet öyle bütçeniz ne kadar peki ben ona göre size tlefon önereyim.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
bencede 4xhd fiyatına göre şuan en iyi telefon

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
LG yazılım desteği sıfır, iyi düşün derim.Birde kamerası pek iyi değil diye biliyorum.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
LG yazılım desteği sıfır, iyi düşün derim.Birde kamerası pek iyi değil diye biliyorum.

Aynen hocam, lg yazilim destegi bakimindan bitmis bir firma, lg optimus 2x i aldik ama ice cream gelmedi gitti, ben de tuttum stock romu sildim, yerine miui kurdum, o zaman lg nin yazilim kalitesinin berbat oldugunu tekrar gordum, cunku lg de cekigim resim ile miuide cektigim resmi karsilastirinca, miui resmi kusursuz cekiyor, is te o zaman dedim ki 8 mp lik cekim boyle olur. Simdi miui kullaniyorum, mukemmel otesi bir isletim sistemi.

YAREM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynen hocam, lg yazilim destegi bakimindan bitmis bir firma, lg optimus 2x i aldik ama ice cream gelmedi gitti, ben de tuttum stock romu sildim, yerine miui kurdum, o zaman lg nin yazilim kalitesinin berbat oldugunu tekrar gordum, cunku lg de cekigim resim ile miuide cektigim resmi karsilastirinca, miui resmi kusursuz cekiyor, is te o zaman dedim ki 8 mp lik cekim boyle olur. Simdi miui kullaniyorum, mukemmel otesi bir isletim sistemi.

Arkadaşım yarım saattir bahsettiğin miui inceliyorum , dediğin gibi çok iyi . Yanlız nereden indirilip nasıl kurulum yapılacağı hakkında türkçe bir yayın bulamadım.Senin yardımcı olacağını düşünerek konu açmanı rica ediyorum. hayır duası ederiz.
Miui den bizde faydalanalım.sana

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşım yarım saattir bahsettiğin miui inceliyorum , dediğin gibi çok iyi . Yanlız nereden indirilip nasıl kurulum yapılacağı hakkında türkçe bir yayın bulamadım.Senin yardımcı olacağını düşünerek konu açmanı rica ediyorum. hayır duası ederiz.
Miui den bizde faydalanalım.sana

Hocam Miui nin de turevleri var, resmi sitesinde bulunan romlardan kullaniyorum, mesela miui ye samsung galaxy s3 un tum akilli ozelliklerini hemen entegre etmisler, Resmi romlari indirebilecegin sitenin adresi http://www.miui.com/development.html Fakat ingilizce ve cince, coklu dil destegi olan miui turevleri yazilim bakimindan iyi olsa bile resim ve kamera cekimi iyi degil.

Kurulum icin diger custom rom kurulum talimatlarinin haricinde hic bir sey yapilmiyor.

Oncelikle hangi telefona kurulum yapilacaksa, verdigim linkten kullanilan telefona ait romu indirip telefonun dahili hafizasina koyulmasi gerekiyor, sonra telefonun root edilip Clock Work Mode Recovery kurulmasi gerekiyor, sonrasinda clock work mode recoverye girerek wipe data/factory reset——Yes——delete all user data, wipe cache partition——Yes-Wipe Cache seceneklerini calistiriyoruz, sonraki asamada install zip from sdcard secenegini secerek dahili bellege koydugumuz rom dosyasini seceriz ve Yes-install miui secenegini secerek kurulumu yapariz. Kurulum yardimcisi diye bir bolum var, sayfanin en saginda ve tum telefonlar alt alta siralanmis sekilde, hangi telefonu kullaniyorsan ona tiklayip kurulum yonergelerini resimli bir sekilde izleyip telefonuna uygulayabilirsin, Site cince, mecburen google chrome kullandim, Kolay gelsin.

disconse

Asistan
Reaksiyon puanı
2
lg alma bence. arkadaşların dediği gibi güncelleme desteği sıfır. sony bu konuda daha iyi. eğer güncelleme senin için önemliyse lg ye bulaşma derim

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ben şahsen 4X HD kullanıyorum ve fotoğraf kalitesi berbat diyebilirim. Jelly Bean güncellemesi gelecek mi belli değil. Gece çekimlerinde videolarda hiç birşey görünmüyor.

Bence git HTC marka bir telefon al rahat et

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Tabiki de 4X HD.İkisi zaten farklı seviyelerin telefonları.LG'nin güncelleme desteği kötü ama rom filan kurabilirsin.

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
telefonu bızdıklamayı severim, altından girip üstünden çıkarım diyorsan 4X HD, he yok sıradan bi' kullanıcıyım n'apıyım romu kerneli diyorsan xperia p uygun.

araba5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lg nin ekran kontrasida dusuk.Baska modellere yonel lg o telefonu 4.0 da birakir kesin nexus 4 u bekle yada biraz daha ekleyip s3 al yada yurtdisi htc one x one s olavilir fiyatlar uygundu iphone 4 s te olabilir

kagankagan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bgun ıtıbarıyle vatandan sıparısımı verdım. yorumlarınız ıcın saolun. ıns pısman olmam.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
rom yuklemek icin k**ını yırtarsın ama basıtkullanıcıyım telefon olsun derisen ozman bimem ama sana onerim htc al basın agrımasın hem heristediğin romu yukle hemde uzcuzal ayrıca kalıtesi belli

darkagresif06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sen p ile 4x i karsilastiriyorsun. 4x xperia z ile kapisabilecek bir cihaz

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
O fiyata S3, SP ya da bütçeyi artırıp Galaxy Mega 6.3 alın.
edit: K.b. sipariş verdiğinizi görmemişim.

yasin_2001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle lg 4x güncelleme 4.1.2 geldi kamera olarak xperia p daha iyi ama sadece kamerada daha iyi. bende lg 4x alıcaktım ama xperia z çıktı.. iki telefonuda az çok kullandım bence lg 4x al.