Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaksy w'nin işlemcisi ve dahili hafızası daha iyi. Neo v de mini hdmi portu var bu arada neo v galaksy w den yaklaşık 100tl daha ucuz.İki cihaz da android 4.0'a güncellenecek. Karar vermek zor cidden
aynı konuyu bende yaklaşık 3aydır araştırıyorum. Neo ilk göze çarpandı birebirde baktım cihaza iyi iş çıkarmışlar ama Divx desteği yok. Alternatif olarak LG Optimusa yöneldim kim kullandıysa memnun ama fiyatı yüksek . Ama Galaksi W de karar kıldım. Galaksi S ile birebir aynı ekranı dışında , işlemcisi daha güçlü , ram miktarı ve Grafik kartları hemen hemen aynı . S2 ile kapışan bir videosu var hayran kaldım tabi S2 daha hızlı web sayfaları açabiliyo o ayrı ama bu cihazında ondan aşağı kalan bir yanı yok
Galaxy w galaxy s ile birebir ayni gibi gozukebilir fakat gpu farkini goz onunde bulundurmak gerek guzel oyunlari oynamak istiyorsan galaxy s oneririm ama oyum benim icin onemli degil diyorsan islemci bakimindan galaxy w.. bende galaxy s alman daha iyi rom bakimindan cesitliligi fazla istedigin ozel bir rom yukleyebilirsin ics bile kullanabilirsin bende galaxy s var ics kurdum sgs2 kullanan arkadasim hayran kaldi bide galaxy s w ye gore daha karizmatik bir telefon ayrica ekrani daha canli parlak