Xperia neo v mi samsung galaxy w mu

imparatorhacker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon almayı düşünüyorum xperia neo v mi samsung galaxy w mu alayım ya da arabistandan mı getirsek? nasıl olur

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Xperia Neo V 'te OTG yani USB cihazları bağlama özelliği var. Bu özellik öncelikli ise Xperia.

quadrack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaksy w'nin işlemcisi ve dahili hafızası daha iyi. Neo v de mini hdmi portu var bu arada neo v galaksy w den yaklaşık 100tl daha ucuz.İki cihaz da android 4.0'a güncellenecek. Karar vermek zor cidden

SonDestan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy w ics alacak mı ben almıyacak diye biliyorum alacağı kesin mi

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
aynı konuyu bende yaklaşık 3aydır araştırıyorum. Neo ilk göze çarpandı birebirde baktım cihaza iyi iş çıkarmışlar ama Divx desteği yok. Alternatif olarak LG Optimusa yöneldim kim kullandıysa memnun ama fiyatı yüksek . Ama Galaksi W de karar kıldım. Galaksi S ile birebir aynı ekranı dışında , işlemcisi daha güçlü , ram miktarı ve Grafik kartları hemen hemen aynı . S2 ile kapışan bir videosu var hayran kaldım tabi S2 daha hızlı web sayfaları açabiliyo o ayrı ama bu cihazında ondan aşağı kalan bir yanı yok

musti100

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy w galaxy s ile birebir ayni gibi gozukebilir fakat gpu farkini goz onunde bulundurmak gerek guzel oyunlari oynamak istiyorsan galaxy s oneririm ama oyum benim icin onemli degil diyorsan islemci bakimindan galaxy w.. bende galaxy s alman daha iyi rom bakimindan cesitliligi fazla istedigin ozel bir rom yukleyebilirsin ics bile kullanabilirsin bende galaxy s var ics kurdum sgs2 kullanan arkadasim hayran kaldi bide galaxy s w ye gore daha karizmatik bir telefon ayrica ekrani daha canli parlak