Xperia Neo V ICS

Litityum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 7 Ay önce Falan Vatandan almıştım telefonu.Gayet de memnundum fakat ics ye güncelleyince Pek de memnun kalmadım açıkçası... 512 Mb Ram ile kasmalar olabilir diye duydum. Fabrika ayarlarına sıfırladım 4.0.4 oldu :D Kasmalar oldukça düzeldi ama 2.3.4 ün değerini tutamaz hala gibi geliyor :) 2.3.4 e geri çevirsem Sorunlar olur mu? Hem Yazılımsal olarak Hem Garanti falan? Bir de çok zor olur mu :?

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yaklaşık 7 Ay önce Falan Vatandan almıştım telefonu.Gayet de memnundum fakat ics ye güncelleyince Pek de memnun kalmadım açıkçası... 512 Mb Ram ile kasmalar olabilir diye duydum. Fabrika ayarlarına sıfırladım 4.0.4 oldu :D Kasmalar oldukça düzeldi ama 2.3.4 ün değerini tutamaz hala gibi geliyor :) 2.3.4 e geri çevirsem Sorunlar olur mu? Hem Yazılımsal olarak Hem Garanti falan? Bir de çok zor olur mu :?

Pek bir bilgim yok ancak cevirebilirsin sanırım, ama avrupanın İCS'yi eskittigi bu dönemde gingerbread'e dönme derim ben. Cünkü ICS'yi bulamayanlar da var :D

Not : Ben de İCS yüklü orası ayrı :D :D

Litityum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pek bir bilgim yok ancak cevirebilirsin sanırım, ama avrupanın İCS'yi eskittigi bu dönemde gingerbread'e dönme derim ben. Cünkü ICS'yi bulamayanlar da var :D

Not : Ben de İCS yüklü orası ayrı :D :D
Ama bilemedimki şimdi :D bir de gereksiz uygulamalardan kurtulmak istiyorum :P
Edit: Telefonla birlikte gelen silinmeyen uygulamalar :D Bir de Fabrika ayarlarınsa sıfırla diyince 2.3.4 olması gerekmez mi ya :( Hatta 2.3.3 :D

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ama bilemedimki şimdi :D bir de gereksiz uygulamalardan kurtulmak istiyorum :P
Edit: Telefonla birlikte gelen silinmeyen uygulamalar :D Bir de Fabrika ayarlarınsa sıfırla diyince 2.3.4 olması gerekmez mi ya :( Hatta 2.3.3 :D

Fabrika ayarları demek ; hangi fw yi attıysan örneğin 4.0.4 , üzerine yaptığınız değişiklikleri ve kullanıcı verilerini temizleyip fw yi ilk attığınız hale geri döndürmektir. İstenmeyen uygulamaları silmek için telefonunuzu root yetkisi vermeniz gerekmektedir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şu gelen çağrıyı msj ile geri çevir olayına fena taktım. kapatma silme yoketme falan yapamıyoz mu yada call screen die uygulamalar var ama doğru düzgün çalışanı bulamadım. xperia neo 4.0.4 sürüm yüklü. bi el atında kurtulam şundan ya. teşekkür ettim.