Xperia Neo Facebook resimlerini yüklemiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byali01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

byali01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben xperia neo kullanıcısıyım sabah telefonu fabrika ayarlarına geri yükledim daha sonra facebooka girdim fakat facebookta resimleri yüklemedi bunun sebebi ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum

Not:hattım turkcell arkadaşımın vodafone hattı var onun hattını taktım girdim böyle bir sorunla karşılaşmadım.

byali01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yardımcı olabilecek biri yok mu

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ayarlar/Uygulamalar/Facebook'a tıkla verileri temizle de. Google Play'e gir Facebook uygulamasını güncelle çözülür.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
1-Facebook uygulamasını güncelle
2-Hattın tam çekmiyordur o yüzden olabilir.

byali01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayarlar/Uygulamalar/Facebook'a tıkla verileri temizle de. Google Play'e gir Facebook uygulamasını güncelle çözülür.

Facebooka androidin facebook uygulamasından girmiyorum telefonun kendi tarayıcısından giriyorum ama yine dediğin gibi verileri temizledim fakat sorun çözülmedi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

1-Facebook uygulamasını güncelle
2-Hattın tam çekmiyordur o yüzden olabilir.

Facebooka androidin facebook uygulamasından girmiyorum telefonun kendi tarayıcısından giriyorum.hattımda full çekiyor

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Neo da Face uygulamsı olması lazım, oradan gir bende Neo kullanıyorum, sorun çıkmıyor.

byali01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neo da Face uygulamsı olması lazım, oradan gir bende Neo kullanıyorum, sorun çıkmıyor.

Face uygulaması var fakat sadece face paketim olduğu için ordan girmiyor bende tarayıcıdan giriyorum

byali01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sorunumu hala çözemedim yardımcı olabilecek biri yok mu ???

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Senin işin telefonla ilgili değil, (Vodafone hatla girebiliyorsun çünkü) tamamen hatla alakalı, bence Turkcell muşteri hizmetleriyle görüş.