Xperia M2 Dual 4.4.2 KitKat Güncellemesi?

blackshadow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar M2 Dual modeli için KitKat güncellemesi yüklemiş olan var mı?
Sony'nin sitesinde Dual modeli KitKat 18 Ağustos olarak görünüyor ancak herhangi bir güncelleme yok. M2 modeline bile geleli uzun süre oldu.

Ayrıca Çift SIM özelliğini aynı anda kullanabilen var mı? Bir hatla konuşurken diğer SIM kapalı görünüyor ancak sitede aynı anda çağrı alınabileceği yazılmış.
Şimdiden teşekkürler.

blackshadow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dual kullanan ve güncelleme ile ilgili sıkıntı yaşayan benden başka kimse yok mu ?

tolgadinler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı anda iki sim aktif değil. bunun yerine çağrı yönlendirme yapmışlar. bunun için ayarlar > Çift sim Ayarları > çift sim erişebilirliği aç. uyarı : yönlendirme yapıldığından şebeke ücretleri ödenmesi gerekir. güncelleme yavaş yavaş geliyormuş. o yüzden beklemek gerekiyormuş. araştırdığım kadarıyla update de sıkıntılar oluyormuş. bazı şikayetler okudum.
ayrıca sizden bir ricam olacak. myexperia da telefon konumumu bir türlü bulamıyor. sony durumu bilemedi. siz denedinizmi. bir hata yaptığımı düşünüyorum ama bulamadım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende 15 gün önce M2 dual aldım sim kart sadece görüşme yaptığımda diğer sım devre dışı kalıyor ve ulaşılamıyor oluyorsun. Sony ile görüştüm gerekli araştırmalar yapılarak çözüm sağlayacaklarını belirttiler. Rusya Romunu yükledim bazı özelliklerinde (SD karta uygulama aktarma, Exchange Active kurulmuyor kusanız bile kişileri senkronize edilmiyor banka uygulamaları indirdiğinizde problem yaşanıyor) diğer özellikler güzel olmuş ama ben tekrar orijinal Romu yükledim türkiye yayınını bekliyorum.
Konumla ilgili xperia kaydı yaptıktan sonra kullanabiliyorsun eğer telefonda kılıf taktıysanız ve mıknatıslı ise konum bulunmuyor ayrıca Pusula da çalışmıyor mıknatıstan etkileniyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İyi de, bu yönlendirmeyi yapmadan biz iki SIM kartı aynı anda çağrı alabilecek şekilde kullanabileceğimiz vaadedildi bize, yönlendirmeyi telefonun yönlendirme menüsünden de yaparım. Böyle saçma bişi var mı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çift sim ama aynı anda aktif değil. samsung un kapatklı telefonu vardu çitf sim bi onda iki hat arasında konuşurken bekletim diğerini alabiliyorduk. tek işlemci çift işlemci diye 2 ye ayrılıyor . m2 tek ssim işlemcili 2. si ancak int. için data kullanımda yada biri alarken diğeri arandığında meşgul durumunda olur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar hala M2 Dual kullanıp da KitKat güncellemesi alamayanlar için söyleyeyim, farklı bir ülkenin official romunu kullanarak sony flashtool ile flashlayabilir ve kitkata upgrade gerçekleştirebilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sorun şu ; bahsettiğin gibi bir kılıf kullanıyorum. Ancak , sorun bunla alakalı değil. çünkü google da tak diye buluyor. Bana kalırsa sony ile alakalı bir sıkıntı olabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar hala M2 Dual kullanıp da KitKat güncellemesi alamayanlar için söyleyeyim, farklı bir ülkenin official romunu kullanarak sony flashtool ile flashlayabilir ve kitkata upgrade gerçekleştirebilirsiniz.

bu garantide sıkıntı oluşturuyor değil mi?

blackshadow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır garanti konusunda herhangi bir sıkıntı oluşmaz çünkü M2 Dual için çıkarılmış YASAL sürümü kuruyorsunuz, tek fark PC Companion dan değil, export edilmiş FTF dosyası ile. Önerim Middle East bölgesinde çıkarılan romu kurmanızdır.