Xperia L mi Xperia P mi arkadaşlar ??

idcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar , Telefon alıcam fakat karar veremiyorum sizece Xperia L mi Xperia P mi ??

Xperia P 650 lira , Xperia L 850 lira ?

mkm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bence sonyden uzak dur romları hiç stabil değil kasar durur takılır durur. Htc androidde en seri olandır ya da lg nexus4 al keyfine bak.Androidde diğer modellere hiç bakma bence. Özellikle samsungtan uzak dur.

idcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
samsungtan uzağım da , maddiyata göre en uygun bu iki model gibi çok araştırdım :) Siz 2 modelden hangisini önerirsiniz P diyende çok L diyen de çok

mkm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
L biraz daha ağır basıyor ama onunda ekran çözünürlüğü diğerine göre daha düşük. Hız olarak ikiside bence aynı şekilde çalışır. Pil ömrü L de daha uzun olur. 850 liraya alternatiflerede bakmak gerek bence

idcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet daha uzun olur gibi ama L nin de işlemcisi yüksek daha fazla harcar çok fark olur mu acaba , Sizce L mi P mi çok kararsızım , P 650 lira L 850 lira sonuçta

mkm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Açık konuşmak gerekirse sony go kullandım dilim yandı içimden geçen ikisinide almaman. Sony çok geç veriyor güncellemeleri. 850 vereceğine az dişini sık 300 daha biriktir nexus 4 al boşver bu iki modeli ciddi söylüyorum bak. 200 lira için değmez ayrıca L ye o kadar para verilmez bence.

idcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
daha fazla şu an için veremem ve telefon almam gerekli elimdeki telefon Nokia 5130 :) P daha mı iyi diyorsunuz yani fiyat araları var ama özellk olarak çok araları yo ksanırım

mkm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İşlemci olarak aynı gibiler. L daha yeni bir telefon sadece NFC özelliğide var kamerasıda daha iyi p den bence. Bu iki modelden illa seçeceksen L ileriye dönük olarak seçilebilir. Çünkü güncelleme felan alabilir. Ama p ye daha kolay kolay destek vermez sony.

yigitk2834

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sony kullanan biri olarak L almanı tavsiye ediyorum ayrıca sony den çok memnun kalacaksın ben bir çok arkadaşıma sony aldırdım ve hiç biri daha şikayet etmedi hepside memnunlar...

mkm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
[video=youtube;GdiALtDFMH4]http://www.youtube.com/watch?v=GdiALtDFMH4[/video]

Hafıza problemi varmış videoyu sonuna kadar izlemeni tavsiye ederim.

idcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
baktım hocam aktararak kullanılması gerektiğini söylmiş

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ikisi arasında tabiki L, her yönden üstün cihaz.

idcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bi de bi şey sorucam sizlere Sony kullanıcısısınız galiba , şimdi bi arkadaşla görüştüm kendisi İstanbulda Telefon bayilerinden birinde çalışıyor bu piyasada iyilerden , Bana sony nin yetkili servisi olmadığı olanların da sorunları düzgün halletmediği sorun çıktığını , bi şey olursa beni uğraştıracağını ama en iyiözellklerinde sony de olduğunu söyledi , napmalıyım acaba sorun açısından sizde problem oldu mu ?

yigitk2834

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bi de bi şey sorucam sizlere Sony kullanıcısısınız galiba , şimdi bi arkadaşla görüştüm kendisi İstanbulda Telefon bayilerinden birinde çalışıyor bu piyasada iyilerden , Bana sony nin yetkili servisi olmadığı olanların da sorunları düzgün halletmediği sorun çıktığını , bi şey olursa beni uğraştıracağını ama en iyiözellklerinde sony de olduğunu söyledi , napmalıyım acaba sorun açısından sizde problem oldu mu ?

var kardeşim var hiç bir sorun yaşamazsın kendin falanda uğraşmazsın evet en iyi özellikler sony'de

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sony, telefon olarak güzel cihazlar. Servis konusuna ise teleservis bakıyor. Benim bozulan xperia NeoV telefonum yerine miro telefon vermelerine çok sinirlenmiştim. Attan inip eşşeğe binmek gibi birşeydi benim için. Sony Türkiyeye çok kızgın olduğum halde yine sony alacağım. Çünki sony başka beceriksiz Sony Eurasia başka.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yorumları okudumda sony aslında diğer markalara göre arıza konusunda daha hassas. Bozulan xperia ray (ekrana görüntü gelmeme sorunu) cihazımı teleservice Ankara şubesine yolladım. 1 hafta sonra tamir edildi test ediliyor mesajı aldım. Aradan 2 gün geçmedi telefon değişimi kararı verdiler. 10 gün sonra Sony xperia ray yerine xperia L göndereceğini yazmış. Yeni telefon şuan teleservicede. Sanırım bugün-yarın yollarlar. Sony değişim konusunda fazla direnmiyor. Ancak arkadaşın NeoV'sinin yerine Miro olayını anlamadım. Özellikleri birbirinden tamamen farklıysa üst model vermek zorunda. Bana yollanacak olan xperia L, xperia Ray'a göre üst model bile sayılır. En azından işlemcisi ve yazılım desteği daha üst versiyon. Umarım bi aksilik çıkmadan gelir telefonda akıllı cihaz keyfine devam ederim.