Xperia L Mesaj Tekrarlama Sorunu

Can1635

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar hemen konuya gireyim şimdi telefonu ilk aldığım günlerde böyle bir şey yoktu alalı da 1 ay oldu hemen hemen dediğim gibi ilk haftalar böyle bir şey yoktu fakat bu hafta olmaya başladı acaba sim kart yuvasında hafif kaydımı diyeceğim ama ne alaka şimdi onunla da sorunu geniş anlatayım mesela bir arkadaşımla mesajlaştım arkadaşım en son kelimesi Tamam demişti ben konuşmayı sildim yarım saat sonra tekrar aynı arkadaşımdan Tamam diye mesaj geldi dedim heralde tekrar yanlışlıkla gönderdi bir baktım bir daha geldi sildim onuda sonra bir tane daha geldi sonra bir daha gelmediçok sinir bozucu bir durum yani bilen varsa lütfen yardım etsin !

Yardım eden etmeyen herkese şimdiden teşekkürler .

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Hattın avea mı? bu durum bazen bende de oluyor

Can1635

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet avea ama diğer telefonumda böyle bir durum yoktu dediğim gibi 1 ay oldu olmadı Xperia L akıllı telefonu alalı gerçi bundan önceki telefonum pek akıllı değildi Nokia XpressMusic buydu yani bilirsin zaten efsane telefon ...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

up '

uo !

Bilen yok mu arkadaşlar .

realyte

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son sürüm yazılımı güncelle.
gir buraya http://www.sonymobile.com/tr/software/phones/xperia-l/
sonra işletim sistemine uygun olan programı indir.Mac ya da windows her ne ise.Sonra pc companion ile yazılım güncelle sorun düzelir.Yazılım sorunu imiş böyle şeyler.Ya da ver garantiye onlar güncelleyip sana versinler telefonu