Xperia l dayanıklı mı

canatas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba 850 tl'm var xperia l almayı düşünüyorum sizce bu telefon dayanıklı mı yani 1 2 yıl kasmadan rahat kullanabilir miyim teşekkürler ..

canatas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya nexus 4ün tek iyi yani hızlı güncelleme alması ben iyi oynayacağım internete gireceğim multimedya özelliklerinden yararlanıp uzun süre kullanacağım bi telefon arıyorum lgye ve samsunga güvenmiyorum sonye güveniyorum

Çanakkale_SDN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben sp kullanıyorum bi numarası yok iyi telefon ama nexus kadar değil bence nexus al

canatas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi xperia sp alıcaktım çok pahalı diye vazgeçtim ama sony istiyorum lgye güvenim yok ama sonyi seviyorum

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya nexus 4ün tek iyi yani hızlı güncelleme alması ben iyi oynayacağım internete gireceğim multimedya özelliklerinden yararlanıp uzun süre kullanacağım bi telefon arıyorum lgye ve samsunga güvenmiyorum sonye güveniyorum

Uzun süre kullancaksan güncelleme sart . Nexus 4 tek iyi yani güncelleştirme almasıda değil :/ Donanımı ve tasarımı yetiyor.

Nexus 4 ile Xperia L Arasında her yönden fark var . http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-Nexus-4-vs-Sony-Xperia-L

Sony Xperia L , özelliklerina göre pahalı bir cihaz . F/P Ürünü değil .

Ama illaki Sony olsun ve uzun süre dayansın diyorsan ; Sony Xperia Z veya Sony Xperia SP Alınmalı .