XPERİA Kulaklık tavsiyesi

devereci08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar arc S telefonum için aşağıdaki kulaklıklardan birini almayı düşünüyorum.
MH-EX300AP
MH-750
Sorum: Bu kulaklıklar benim telefonumla uyumlumudur? ve ses olarak hangisi daha yüksek ve kalitelidir. Bilgi ve tecrübelerinizi bekliyorum.

DethcoreBreak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar arc S telefonum için aşağıdaki kulaklıklardan birini almayı düşünüyorum.
MH-EX300AP
MH-750
Sorum: Bu kulaklıklar benim telefonumla uyumlumudur? ve ses olarak hangisi daha yüksek ve kalitelidir. Bilgi ve tecrübelerinizi bekliyorum.

MH-EX300AP 'nin frekans aralığı 5-24.000 Hz, MH-750 ise 20-20 hz. Yani low high olmak üzere ilki bası ikincisi ise tizi belirler. MH-EX300AP nin ilk değeri yani bas değeri 5, MH-750nin ise 20, bas değeri olan ilk değer ne kadar düşükse o kadar daha derin bas verir ilk değerde düşük olması aranır ne kadar düşükse o kadar derin bas. İkinci değer ise tizdir on da ise yüksek olması beklenir. Yani şöyle düşün 1'den 10'a kadar olan sayılar mı fazla yoksa 5'den 8'e kadar olanlar mı? Anlatabilmişimdir umarım. Kulaklık alırken buna dikkat edin. Yani bu durumda MH-EX300AP çok daha iyidir.

devereci08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar MH 750 siparişi verdim,geldi.Biheves hemen kulaklığı takıp deneyeyim dedim fakat süpriiiz.. cihaz; aksesuar desteklenmiyor uyarısı verdi. Araştırmalarım neticesi Mikrofonlu Kulaklıklarda OMTP ve CTIA diye iki farklı standart varmış. yukarıdaki iki Kulaklıkta CTIA formatında olduğundan 2010 ve 2011yılında çıkan sony ericson modellerini desteklemiyormuş .İşin ilginç yanı bunu Sonymobile çalışanı ve ürünü satanlarda tam olarak bilmiyor
Buradan kulaklık alacaklara tavsiyem XPERİA S den önceki sony modelleri OMTP formatlıdır . ben uğraştım başkaları uğraşmasın ..

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
XA Ultra beyaz renk kullanıyorum. Normalde MHEX300-AP alıcaktım ama beyaz rengini bulamadığım için telefonun kendi kutusundan çıkan MH410'u da beğenmediğim için MH750'ninde beyaz rengini bulduğum için MH750 aldım 2 gün önce. Clear Audio+ ve dinamik ses dengeleyici ve aksesuardan MH750'i seçtim. Sonuç harika ses mükemmel. 35 liralık kulaklıklarda genelde bas çok iyi olmaz ama bu kulaklığın gerçekten basları harika.