Xperia Ion JellyBean 4.1.2 Romu Sızdı - Hemen İndirin!

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Nihayet Ion için sorunsuz bir 4.1.2 rom sızdı :)

şuan için çalışmayan bir özellik görünmüyor (göremedim) :)

İndirmek için: Rom (555 MB) , kernel (6.4 MB)

Not: Root yapmak için Root Dosyasını indirin ve CWM ekranında romu yükledikten sonra root dosyasını yükleyin :)

Kurulum:
  • CWM üzerinden romu kurun yeniden başlatın.
  • Telefonu kapatıp Kerneli yükleyin :)

Not: Sadece Bootloader Kilidi açık cihazlar içindir.

VZNwlvX.png

oFIrY2n.png

pMxPwPZ.png

SyQdEDV.png

Vad7NH7.png

J4Yf09o.png

UufkUQ5.png

CPRODF0.png

9jPq1My.png

5mrZ76c.png

hHfvTxL.png

MueZIhJ.png

nYfipSL.png

4JIv9TS.png

X3H9cb6.png

XyYTXVh.png

LTL9cOf.png

AG8bxrG.jpg

KUDJWOH.jpg

Sc6Qx1k.jpg

3FKuPvk.jpg

PwR1fna.png

8JhqGs2.png

rLViQJy.png

GW9Jx2k.png

OsA6LxH.png

ucZdinZ.png

HCncEaq.jpg

1nLif9E.png

dFeVOu1.png

D4Y47cp.png

J9vr2hH.jpg

MaDMaT

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Çok şükür ionla ilgili haberlerde gelmeye başladı. Bu ay sonunda kesin bu sefer sanırım jelly bean An itibari ile 6.2.B.0.204 te onaylanmış durumda. Bakalım hayırlısı.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
[MENTION=325133]hasanistan44[/MENTION] hemen yükle hocam :D

S ciler nerde? :mrgreen: [MENTION=283626]patientia[/MENTION] , [MENTION=47620]spybot[/MENTION]

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=325133]hasanistan44[/MENTION] hemen yükle hocam :D

S ciler nerde? :mrgreen: [MENTION=283626]patientia[/MENTION] , [MENTION=47620]spybot[/MENTION]
1- hasanistanda nexus4 var :D
2- bizim sızdırılalı 1,5 ay oldu ion rağbet görmediği için daha yeni sızmış :D :D

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3

CorozeB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nihayet Ion için sorunsuz bir 4.1.2 rom sızdı :)

şuan için çalışmayan bir özellik görünmüyor (göremedim) :)

İndirmek için: Rom (555 MB) , kernel (6.4 MB)

Kurulum:
  • Telefonu kapatıp Kerneli yükleyin :)

Not: Sadece Bootloader Kilidi açık cihazlar içindir.

VZNwlvX.png

oFIrY2n.png

pMxPwPZ.png

SyQdEDV.png

Vad7NH7.png

J4Yf09o.png

UufkUQ5.png

CPRODF0.png

9jPq1My.png

5mrZ76c.png

hHfvTxL.png

MueZIhJ.png

nYfipSL.png

4JIv9TS.png

X3H9cb6.png

XyYTXVh.png

LTL9cOf.png

AG8bxrG.jpg

KUDJWOH.jpg

Sc6Qx1k.jpg

3FKuPvk.jpg

PwR1fna.png

8JhqGs2.png

rLViQJy.png

GW9Jx2k.png

OsA6LxH.png

ucZdinZ.png

HCncEaq.jpg

1nLif9E.png

dFeVOu1.png

D4Y47cp.png

J9vr2hH.jpg

Çok uzun bir alıntı oldu sanki:mrgreen:

Hocam burda bahsettiğin....
  • Telefonu kapatıp Kerneli yükleyin

bunu kısaca anlatabilirmisin.

Telefonum ilkgün alındığı gibi hiç bir işlem yapmadım üzerinde root cw denizi şeyi yapmadım

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Çok uzun bir alıntı oldu sanki:mrgreen:

Hocam burda bahsettiğin....
  • Telefonu kapatıp Kerneli yükleyin

bunu kısaca anlatabilirmisin.

Telefonum ilkgün alındığı gibi hiç bir işlem yapmadım üzerinde root cw denizi şeyi yapmadım

o zaman normal güncellemeyi bekle istersen :) bu işlemleri yapabilmek için bootloader kilidini açmak gerekiyor. kilit açılırsa cihaz garanti dışı kalır :)

CorozeB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 hafta kaldı zaten güncellemeye :D

SONY Müşteri hizmetlerinde çok çok meşhur bir fatma ablamız var:laugh: 2 gün sonra arasam bunu kesin mayıs sonu der. 2 gün sonra ayın 30'u 1 gün hatta 1 saat kalsa mayıs sonu diyecek.

Hadi diyelim ayın 3 gün sonra ayın 31'de çıktı desemki fatma abla güncelleme ne oldu,Oda derki çıktı çıktı ama size (türkiye'ye) haziran 15 den önce gelmez der:biggrin:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada şunuda paylaşmak isterim; Ben 3 ay önce İON aldım günlerden cumarte'si 1 gün sonra pazar akşamı ekran gitti cihaz çalışıyor ama ekran açılmıyor. verdim servise 2 günde hallettiler. takılan ekranda at&t yazıyordu sony yerine acayip kıllandım aradan 2 ay geçti pazartesi günü bu ekranı değiştirin dedim tamam dediler.Gün itibari ile cihazım tamirden geldi ama bu seferde ekranda SonyEricsson yazıyor:laugh: bir türlü SONY yazan ekran taktıramadım satıcı servisi bu ekranın sony firmasından geldiğini iddaa etti ama benide ikna edemedi tüketici heyetine gideceğimi söyledim artık ericsson yok sony var dedim.satıcı 20 gün sonra ekran gelir dedi geldiği zaman haberdar ederiz ekranı yine değiştiririz dedi. 3 aylık cihaza 3 ayrı ekran:laugh: Şaka maka bu olaya ne dersiniz gerçekten SONY firmasında ericsson isimli İON ekranı olabilirmi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba. ses ile ilgili düzelme varmı dış sesten bahsediyorum bilgi verirsen çok sevinirim

CorozeB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
siteden bir kadaşımızın vasıtası ile kurdum ( isim vermek istemiyorum herkes çullanır sonra:mrgreen:) sağolsun 1-1.5 saat kadar katlandı bana.

Güncelleme tamamen orjinalmi yoksa testmi bilmiyorum görsellik olarak mükemmel ama performans olarak ICS ile aynı geldi bana batarya süresi yine İCS gibi diyebilirim hatta biraz daha kötü ses olarak bir değişme yok.çok heves ettim ama bu 4.1.2 beni tatmin etmedi.orjinali çıksın görelim hep beraber ama çokça bir oynama olacağını sanmıyorum.

Yardımını esirgemeyen arkadaşıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum Gencebay orhan'ın dediği gibi BERHUDAR OL'sun.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
siteden bir kadaşımızın vasıtası ile kurdum ( isim vermek istemiyorum herkes çullanır sonra:mrgreen:) sağolsun 1-1.5 saat kadar katlandı bana.

Güncelleme tamamen orjinalmi yoksa testmi bilmiyorum görsellik olarak mükemmel ama performans olarak ICS ile aynı geldi bana batarya süresi yine İCS gibi diyebilirim hatta biraz daha kötü ses olarak bir değişme yok.çok heves ettim ama bu 4.1.2 beni tatmin etmedi.orjinali çıksın görelim hep beraber ama çokça bir oynama olacağını sanmıyorum.

Yardımını esirgemeyen arkadaşıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum Gencebay orhan'ın dediği gibi BERHUDAR OL'sun.

Rica ederim :mrgreen:

MaDMaT

Asistan
Reaksiyon puanı
43
LT28i mi yoksa LT28H için mi bu rom.

MaDMaT

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Teşekkürler Bu hafta güncelleme vermezlerse deneyeceğim.

CorozeB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu hafta çıksa bile ki; FATMA hanım halen mayıs sonu diyor :laugh: Haziran 20-25'den önce gelmez bize yani türkiyeye

MaDMaT

Asistan
Reaksiyon puanı
43
FATMA hanım orada otomatiğe bağlamış, Biz onu haziran sonunda sorsak yine mayıs sonunda verilecek der :) Sony nin Fransa ile Almanya büroları birşeyden habersiz ki Türkiye bilsin.