Xperia ion Jelly Bean

Frekiller

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba SDN forum üyeleri bende birçok üye gibi xperia ion kullanıcısıyım fakat ilk defa android telefon kullanıyorum bu yüzden güncellemeler hakkında pek bilgim yok telefonu 2 hafta önce Sony orjinal dispratör garantisi ile 999.TL'ye Sony'den aldım memnunum ama şu anda android sürüm olarak 4.0.4 kullanıyor ve cream sandwich kullanıyor.Bildiğim kadarıyla gelen son sürüm 4.1.2 bende denemek istiyorum ve Jelly bean son sürüm ile güncellemek istiyorum,telefon özelliklerinden falan girdim güncelleme var ama nasıl indireceğimi çözemedim sony internet sayfasına yönlendiriyor ve iş çıkılmaz bir hal alıyor,bana yardımcı olacağınızı umuyorum,ama şöyle bir sorunum daha var telefon üzerinden halledeceğim bu işlemi çünkü bilgisayarımda virüs var ve telefona bulaşmasını istemiyorum Bir çok forum gördüm ama buraya sormak geldi içimden ayrıca aranıza yeni katıldım bana yardım etmenizi rica ediyorum :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
4.1.2 sistem güncellemesi olduğu için bilgisayar üzerinden yüklemek zorundasınız :)

Güncellemeleri Sony'nin resmi programları olan Pc Companion yada Update Service ile yapabilirsiniz.

Veya 4.1.2 yazılımını indirip Flashtool üzerindende yükleme yapabilirsiniz.

Frekiller

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Companion yüklüyorum şu anda telefona :D inşallah bu akşam 4.1.2'ye geçiçem yardımlarınızla tabiki ama önce şu bilgisayara bi format lazımmm :D