Xperia İon Güncelleme Sonrası Sorun

numantekinay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar xperia ion u flashtool ile güncelledim. ama güncelemeden sonra hoparlör sesi cızırtılı çıkmaya başladı sizce böyle bişey olabilir mi? yoksa benim tanım psikolojik mi? garantiye göndereyim mi? bide güncelleme öncesi resimlerimin bulunduğu DCIM dosyasını yedekledim. güncelleme sonrası telefona attım. ama resimlerim gelmedi dosya 500 mb ama resimler görünmüyor. bu sorunları nasıl düzeltebilirim?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
arkadaşlar xperia ion u flashtool ile güncelledim. ama güncelemeden sonra hoparlör sesi cızırtılı çıkmaya başladı sizce böyle bişey olabilir mi? yoksa benim tanım psikolojik mi? garantiye göndereyim mi? bide güncelleme öncesi resimlerimin bulunduğu DCIM dosyasını yedekledim. güncelleme sonrası telefona attım. ama resimlerim gelmedi dosya 500 mb ama resimler görünmüyor. bu sorunları nasıl düzeltebilirim?

Ayarlar/Ses kısmındaki Clear Phase etkin mi?

Resimleri DCIM klasöründe 100ANDRO klasörüne kopyala

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
evet etkin (her türlü denedim genede cızırtılı)

bende onu etkinleştirirsem biraz cızıltı çıkıyor :) o tiki kaldırıp telefonu yeniden başlat bir daha dene bakalım :)
olmazsa başka rom yükleyebilirsin veya rootlu ise sound mod lar var

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
bende onu etkinleştirirsem biraz cızıltı çıkıyor :) o tiki kaldırıp telefonu yeniden başlat bir daha dene bakalım :)
olmazsa başka rom yükleyebilirsin veya rootlu ise sound mod lar var

İona güncellemede gelmiyor artık la :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben ionu güncelledim güncellerken kapandı açılmıyor ne yapmalıyım bir fikri olan var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:biggrin:açma/kapama + ses açma tuşuna birlikte basarsan telefon kendine gelir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Güncelleme yaparken hazırla kısmında takılıp kalıyorum birkaç defa denedim fakat hep aynı yerde kalıyor. Ses kısma düğmesine basılı tutun diyor yapıyorum ama olmuyor :/ Neden böyle oluyor bi fikri olan var mıdır?