Xperia Ion ekranda sarı leke ve teleservice rezilliği

umitylmaz44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
04.02.2013 tarihinde mediamartktan xperia ion aldım almaz olaydım diyorum suan cihazın ekranında sarı leke var hic bir sekilde kabul ettiremedim resmiyle bile yolladım telefonu servise mail ettım resmi yapılacak herseyi yaptım ama nafile 3 kere servise yolladım ve hep aynı şey güncel yazılım yüklendi arıza bulunamadı 50 kişi ekrandaki sarı lekeyi görüyor teleservice görmüyor ! ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar !

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Tüketici mahkemesine git dostum. Elinde mahkeme kararıyla paşa paşa yaptırırsın cihazını.

umitylmaz44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tüketici mahkemesine git dostum. Elinde mahkeme kararıyla paşa paşa yaptırırsın cihazını.
öğle yapacağım cihaz gelsin servisten hemen tüketici haklarına gideceğim. adamlar dalga geçiyor helede sony müşteri hizmetleri bir daha sony almayacağım teleservice den başka bir servisle anlaşana kadar !

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kusura bakma da hakkınızı aramayı bilmiyorsunuz dostum. Ben Teleservice'den de Sony'den de servis anlamında şikayetçi olanı görmedim henüz.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Anladığım kadarıyla kargoyla yolluyorsunuz Teleservice'e. Gidin en yakın şubesine böyle böyle oldu kardeşim deyin. Gözüne soka soka gösterin sarı lekeyi, gerekirse biraz sertleşin, saygınızı hafiften bozun. Afallar onlar. :D Bu işler böyle yürür maalesef. :)

umitylmaz44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladığım kadarıyla kargoyla yolluyorsunuz Teleservice'e. Gidin en yakın şubesine böyle böyle oldu kardeşim deyin. Gözüne soka soka gösterin sarı lekeyi, gerekirse biraz sertleşin, saygınızı hafiften bozun. Afallar onlar. :D Bu işler böyle yürür maalesef. :)

gittim maltepe teleservice e adamlar ankara bakıyor diyor oraya yolluyor

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
gittim maltepe teleservice e adamlar ankara bakıyor diyor oraya yolluyor
Göstermediniz mi telefonun ekranını? Kardeşim bu ekran böyle oldu ben bunun tamir edilmesini istiyorum aksi takdirde yasal haklarımı kullanarak şikayetçi olacağım deyin. Ve hala yapmazlarsa da olun yapacak bişey yok. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
teleservice sıkayetım varda 1 numara benımde cıhazım 1 aydır deyısım beklıyo bende sıkayetcıyım:D sony telefonum gır sıkayetım vara bı bak