Xperia için Android M Zamanı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Xperia için Android M Zamanı!

Sony, belirli Xperia modelleri için Android M güncellemesinin geliştirici sürümünü yayınladı. İşte Android M güncellemesini alan Xperia modelleri.

Sony'nin güncelleme politikası hakkında ne düşünüyorsunuz?

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Cidden helal olsun Sonye güncelleme konusunda bir numara 3 yıl önce çıkmış cihaza Android M güncellemesi veriyor ise Z2-Z3 cihazlarına daha 3 yıl boyunca rahat güncelleme gelir :D General Mobile utansın...

sametcay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu habere çok sevindim sony amiral gemilerine güzel bakıyo android 5.0.2 güncellemesi pil ömrü nü baya azaltmıştı umarım 5.1.1 ve 6.0 güncellemeleri ile bu sorunlar çözülür

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Birincisi xperia S ve L derken?

Onların fişi iki sene önce çekilmemiş miydi? Hem Xperia s in üzerine SP çıktı.

Ikincisi Z1C ve M4 Aqua nerede?

Üçüncüsü Xperia Z/Zl/Zr en çok güncellenmiş telefon telefon oluyor. Sony neden fiyat politikasını düzetemiyor anlamıyorum. Güncelleme konusunda android ekosisteminde birinci.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Bu habere çok sevindim sony amiral gemilerine güzel bakıyo android 5.0.2 güncellemesi pil ömrü nü baya azaltmıştı umarım 5.1.1 ve 6.0 güncellemeleri ile bu sorunlar çözülür

Kardeşim bizde kitkatlı ve lolipoplu z2 var arada pek bi fark göremedik şarj konusunda

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
iyi ki xperia z almışım o zaman.

diğer rakipleri şimdi çöp kutularında...

Blent872

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Üçüncüsü Xperia Z/Zl/Zr en çok güncellenmiş telefon telefon oluyor. Sony neden fiyat politikasını düzetemiyor anlamıyorum. Güncelleme konusunda android ekosisteminde birinci.
Z1c M güncellemesi alıyor M4q ise 5.1.1 de bırakacaklar Sony her konuda en iyi telefon markası bence kullanıyorum herkezede tavsiye ederim Samsungdan kat ve kat iyi

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Z1c M güncellemesi alıyor M4q ise 5.1.1 de bırakacaklar Sony her konuda en iyi telefon markası bence kullanıyorum herkezede tavsiye ederim Samsungdan kat ve kat iyi
Kesinlikle hak veriyorum. İnsanlar koyun gibi Samsung almaya devam etsin. Başka marka önerdiğin zaman ağız kıvırıyor çok anlıyormuş gibi.. Daha neyin ne olduğunu bilmiyorlar.. Ben onlara kısaca zombi diyorum.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2

z1c ve m4 aquada alacaktır

Kastiro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android M yeni çıkacak olan Z3+ Plusa da gelir mi? şuan 5.0 lolipop ile çıkacağı belirtiliyor telefonun.

cakmabeats11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
M4 aqua android m almıycak mı şimdi? Android M alır bence cihazın hafıza sorunu var android m ile bu çözülür.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Oha :D Xperia S 4 senelik telefon 2016'da 5. Senesini dolduracak. Android 6 Nasıl alacak :D