Xperia go için Bootloader Kilidini açma..

albayrak001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BENİM ŞUAN KULLANMAKTA OLDUĞUM SONY XPERİA GO İÇİN BOOTLOADER KİLİDİNİ AÇMAK İSTİYORUM. BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

BURAYA KADAR OLAN KISMI YAPTIM..
Bootloader Kilidi Açma

1. öncelikle telefonumuzun Bootloader kilidi açılıyor mu buna bakalım
Telefondan arama kısmına *#*#7378423#*#*yazın servis menüsü açılacak.
Service info -> Configuration -> Rooting Statuskısmında "Bootloader unlock allowed: Yes" yazıyorsa bi sorun yok işleme devam edebiliriz

grisso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba xperia go kullanıyorum.. Kablosuz ağlara bağlanma konusunda sıkıntı çekiyorum.. Bağlantı arada kesilip tekrar geliyor.. Bunu sürekli yapıyor.. Tecrübeli arkadaşlar acaba yardım edebilir mi?..

albayrak001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

albayrak001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aşağıdakileri yaptıktan sonra telefon açılmadı yardım edin lütfen..
"1. indirdiğiniz romu açın ve içindeki Boot.img dosyasını masaüstüne kopyalayın.
2. indirdiğiniz Rom ve Google uygulamaları dosyalarını telefonunuza kopyalayın. (zip ten çıkarmadan)
3. daha önce indirdiğimiz SE Bootloader_Unlocking_Relocking.exe uygulamasını açalım
4. Select Type of Flash kısmından Fastboot u seçin
5. Select IMG or SIN file to Flash ın yanındaki beyaz boşluğa çift tıklayın
6. açılan pencerede masaüstüne kopyaladığımız Boot.img dosyasını bulup seçin
7. Flash a tıklayın
8. Telefonu kapatın ve 30 sn bekleyin. Ses Açma (yukarı) tuşuna basılı tutup usb kablosunu bağlayın
9. Alttaki kutucukta yazılar çıkınca (finished) işlem tamamdır. kabloyu çıkartın
bu kısım önemli azıcık hızlı olmanız lazım eliniz Ses Açma (yukarı) tuşu üzerinde hazır beklesin ama basmayın :)"

bur1515

Asistan
Reaksiyon puanı
1
doğru romu indirdin değil mi. Konudaki xperia s için