eagleblack
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
inşallah derdimi anlatabildim..peki bişey daha sorucam incelemelerde de dikkatimi çekti telefonun çercevesi neredeyse yok fakat çerceve dahilinde değil ekranın içerisinde ekranı bi tık daha küçülten dört kenarında ince siyah bir şerit var. bu, telefonun beyaz modelinde daha bariz bi şekilde belli oluyor bunun sebebi nedir acaba? sadece inceleme ya da teşhir ürünlere has bi durum mudur? yoksa telefnun dna'sında mı vardır? diğer incelediğim bi kaç telefondada fark etmiştim ki bu benim için çok can sıkıcı bi durum.. bu konuda da beni aydınlatırsanız sevinirim.
kardeş internette çogu sitede özellikleri var ordan ögrenebilirsin öyle herşeye konu açmayalım forum kirlenmesin...
ahkam kesmiyorum kardeş aşagı inmedim adam aşağı niye yazıyor yukarı yazmıyor millet konu açıyor içine derdini vs yazmıyor aşa yazıyor suçlusu biz oluyoruz...Tamam da konuyu okusan zaten belirttik bunu. Arkadaştan farklı bir şey sordu zaten sonrasında. Konuya girip bu şekilde yapılmasına anlam veremiyorum. Konu açıldıktan 2 gün sonra girip "bu konu gereksiz, az araştırın vs" diye ahkam kesmenin manası yok
tamam kardeşim uyarın için sağol bundan sonra aşağılarada bakacağımAşağı yazma olayı falan yok. Bak ikinci olan benim yorumumu oku, bende senin dediğinin aynısını söyledim arkadasta farklı şeyler sordu bundan sonra. Ben demedim konu gereksiz vs diye. Biraz daha anlayışlı olmak gerekiyor. Seninle ilgili bi problemim yok forumda buna çok tanık oluyorum ve burda denk gelince söylemek istedim. Yanlisimiz varsa affola
kardeş öncelikle kusura bakma bu yorumunu görmedim ondan konuuy kirletme filan yazdım kardeş telefon gayet güzel satış konusunda en iyisini sony bilir bence sony müşteri hizmetlerine yada satış kanallarına sorabilirsin.Satışa çıktı mı ya da ne zaman çıkacak çok araştırdım ama her site farklı söylüyo kendi sitesinde baktım ordada bi bilgilendirme yok sadece hepsiburada.comda mevcut bu telefon.. teknosa da olsun diğer teknoloji mağazalarında olsun ne zaman raflarda görücez??
telefonla ilgili kafamdaki bütün soru işaretlerini giderdim diyebilirim en kısa zamanda vatan bilgisayarda gidip inceleyip almayı düşünüyorum cevaplarınız için teşekkürler..tamam kardeşim uyarın için sağol bundan sonra aşağılarada bakacağım....
- - - Mesaj Güncellendi - - -
kardeş öncelikle kusura bakma bu yorumunu görmedim ondan konuuy kirletme filan yazdım kardeş telefon gayet güzel satış konusunda en iyisini sony bilir bence sony müşteri hizmetlerine yada satış kanallarına sorabilirsin.
rice ederimtelefonla ilgili kafamdaki bütün soru işaretlerini giderdim diyebilirim en kısa zamanda vatan bilgisayarda gidip inceleyip almayı düşünüyorum cevaplarınız için teşekkürler..