Xperia C5 Ultra

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ne tür bilgiler istiyorsun gardaş? Teknik özellikleri internette var. İnceleme videoları dolu zaten. Bugün fiyati da belli oldu. Daha satışa çıkmadığı için kullanıcı yorumu almakta mümkün değil? Farklı bi olay varsa şöyle yardımcı olalım

eagleblack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Satışa çıktı mı ya da ne zaman çıkacak çok araştırdım ama her site farklı söylüyo kendi sitesinde baktım ordada bi bilgilendirme yok sadece hepsiburada.comda mevcut bu telefon.. teknosa da olsun diğer teknoloji mağazalarında olsun ne zaman raflarda görücez??

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
15 güne perakende satış mağazalarında yerini bulur, test yaparsın. C5 Ultra güzel bir telefon benim için tasarımı pek uygun olmasa da yine de kamera özellikleri göze çarpıyor.

M

Muh_gokhan

SDN Okuru
Arkadaşlar bu telefon 10 gündür satılıyor zaten tüm vatan bilgisayar şubelerinde bulabilirsiniz. 1.399 tl :)

eagleblack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
peki bişey daha sorucam incelemelerde de dikkatimi çekti telefonun çercevesi neredeyse yok fakat çerceve dahilinde değil ekranın içerisinde ekranı bi tık daha küçülten dört kenarında ince siyah bir şerit var. bu, telefonun beyaz modelinde daha bariz bi şekilde belli oluyor bunun sebebi nedir acaba? sadece inceleme ya da teşhir ürünlere has bi durum mudur? yoksa telefnun dna'sında mı vardır? diğer incelediğim bi kaç telefondada fark etmiştim ki bu benim için çok can sıkıcı bi durum.. bu konuda da beni aydınlatırsanız sevinirim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

peki bişey daha sorucam incelemelerde de dikkatimi çekti telefonun çercevesi neredeyse yok fakat çerceve dahilinde değil ekranın içerisinde ekranı bi tık daha küçülten dört kenarında ince siyah bir şerit var. bu, telefonun beyaz modelinde daha bariz bi şekilde belli oluyor bunun sebebi nedir acaba? sadece inceleme ya da teşhir ürünlere has bi durum mudur? yoksa telefnun dna'sında mı vardır? diğer incelediğim bi kaç telefondada fark etmiştim ki bu benim için çok can sıkıcı bi durum.. bu konuda da beni aydınlatırsanız sevinirim.
inşallah derdimi anlatabildim..

eagleblack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
https://www.youtube.com/watch?v=8D-zYLl7Iyg
berkin abinin de bu videonun başında bahsettiği olay... aslında bu benim gibi beğendiği bişeyde kusursuzuk arayan simetrik manyaklar için çok sıkıntı sırf bu yüzden bu telefondan vazgecebilirim. anasının gözü kadar telefon yapmışsın işte ne gerek var böyle bişeye

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6

Tamam da konuyu okusan zaten belirttik bunu. Arkadaştan farklı bir şey sordu zaten sonrasında. Konuya girip bu şekilde yapılmasına anlam veremiyorum. Konu açıldıktan 2 gün sonra girip "bu konu gereksiz, az araştırın vs" diye ahkam kesmenin manası yok

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Tamam da konuyu okusan zaten belirttik bunu. Arkadaştan farklı bir şey sordu zaten sonrasında. Konuya girip bu şekilde yapılmasına anlam veremiyorum. Konu açıldıktan 2 gün sonra girip "bu konu gereksiz, az araştırın vs" diye ahkam kesmenin manası yok
ahkam kesmiyorum kardeş aşagı inmedim adam aşağı niye yazıyor yukarı yazmıyor millet konu açıyor içine derdini vs yazmıyor aşa yazıyor suçlusu biz oluyoruz...

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6

Aşağı yazma olayı falan yok. Bak ikinci olan benim yorumumu oku, bende senin dediğinin aynısını söyledim arkadasta farklı şeyler sordu bundan sonra. Ben demedim konu gereksiz vs diye. Biraz daha anlayışlı olmak gerekiyor. Seninle ilgili bi problemim yok forumda buna çok tanık oluyorum ve burda denk gelince söylemek istedim. Yanlisimiz varsa affola

eagleblack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kardeşim zibilyon tane konu var benimki mi gözüne çarptı ?? internetten gerekli araştırmamızı yaptık heralde cevap bulamayınca buraya yazalım dedik belki bi bilen olurda cevap verirler diye cevabımızı da aldık konu kapandı bitti gitti yani bu kadar basit .. sen o cümleyi buraya yazınca sana madalya falan mı verdiler anlamadım ki çevreye bu kadar duyarlı olmazsınız gelmiş forum kirlenmesin diyo :D zaten forumun amacı bu değil mi konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen veya diğer üyelerden fikir almak isteyenlerin konu açıp tartışmasıdır amaç... TEŞEKKÜRLER konuyu kapatabiliriz :)

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Aşağı yazma olayı falan yok. Bak ikinci olan benim yorumumu oku, bende senin dediğinin aynısını söyledim arkadasta farklı şeyler sordu bundan sonra. Ben demedim konu gereksiz vs diye. Biraz daha anlayışlı olmak gerekiyor. Seninle ilgili bi problemim yok forumda buna çok tanık oluyorum ve burda denk gelince söylemek istedim. Yanlisimiz varsa affola
tamam kardeşim uyarın için sağol bundan sonra aşağılarada bakacağım :)....

Satışa çıktı mı ya da ne zaman çıkacak çok araştırdım ama her site farklı söylüyo kendi sitesinde baktım ordada bi bilgilendirme yok sadece hepsiburada.comda mevcut bu telefon.. teknosa da olsun diğer teknoloji mağazalarında olsun ne zaman raflarda görücez??
kardeş öncelikle kusura bakma bu yorumunu görmedim ondan konuuy kirletme filan yazdım kardeş telefon gayet güzel satış konusunda en iyisini sony bilir bence sony müşteri hizmetlerine yada satış kanallarına sorabilirsin.

eagleblack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tamam kardeşim uyarın için sağol bundan sonra aşağılarada bakacağım :)....

kardeş öncelikle kusura bakma bu yorumunu görmedim ondan konuuy kirletme filan yazdım kardeş telefon gayet güzel satış konusunda en iyisini sony bilir bence sony müşteri hizmetlerine yada satış kanallarına sorabilirsin.
telefonla ilgili kafamdaki bütün soru işaretlerini giderdim diyebilirim en kısa zamanda vatan bilgisayarda gidip inceleyip almayı düşünüyorum cevaplarınız için teşekkürler..