Xperia Arc S Telefonumun Rom unu nasıl değitireceğim

merasity

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben xperia arc s kullanıyorum. android 4.0.4 e geçtim. fakat telefon iyice kasmaya başladı. delirtecek seviyeye geldi. neredeyse bütün uygulamalarımı sildim ama yine de çok yavaş. ayrıca pil ömrünü uzatmak ve telefonu hızlandırmak için, hem işlemci hızını artırmak hem de cyanogenMod romuna geçmek istiyorum. ben yapabilir miyim, yoksa bi yerde yaptırılıyor mu? kayseride ikamet etmekteyim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşım öncelikle unlock bootloader ve root yapman gerekiyor. Bu işlemler ise telefonu garantiden çıkarıyor. Aynı sorun 100 lerce kişide var. Telefon aşırı ısınıyor ve ısınmadan dolayı donuyor, wifi ara ara kopuyor. Biraz ekleyin derim Sony yeni bir güncelleme dağıtacak, umuyorumki bu sorunlar kalkacak. Hatırlarsanız aynısı 2.3.4 te olmuştu. Aşırı kasma donma. Yeni güncelleme ile düzeltilmişti, buda öyle olacak.

merasity

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işte ben unlock, bootloader ve root yapmayı da bilmiyorum. bu arada diğer tarafta yazını okudum, bu taşınamayan uygulamaları sd karta taşıma konusunda. Çok güzel bir paylaşım teşekkürer ama dediklerini aynen yaptım ama hala olmadı. telefonum 4.0.4 ics olduğu için mi acaba???

merasity

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
artık kesin cyanogenMod romuna geçmem gerekiyor. telefonu zaten yurt dışından almıştım garantisi yok. ama bu roma geçemezsem xperia arc S imi galaxy mini ile kafa kafaya değiştirecek kıvama gelmek üzereyim, o derece yani. lütfen yardım edin. unlock, bootloader ve root nası yaparım.

merasity

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lütfen yardım. bu 4.0.4 beni krize soktu. ya CM9 a geçeceğim. ya da gingerbread e döneceğim.

ama nasıl işte, onu bilmiyorum?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
arkadaşlar lütfen yardım. bu 4.0.4 beni krize soktu. ya CM9 a geçeceğim. ya da gingerbread e döneceğim.

ama nasıl işte, onu bilmiyorum?

gingerbread'e votan server üzerinde dönebilirsiniz. ama 2 eu gibi bir fiyatı var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Xperia Arc s kullanıcı olarak kimseye tavsiye etmiyorum ıcs güncellemesini telefonu yerden yere vurasım var kendi kendine kapanan uygulamalar acılmayan uygulamalar ve bi o kadarda agır calısması telefondan soguttu beni adete.

merasity

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncel güncel, acil acil ARKADAŞLAR HALA SÜRÜNÜYORUM. ALLAH RIZASI İÇİN BENİ ICS DEN KURTARIN. CM9 A NASI GEÇECEĞİM. PARASI NEYSE VERİCEM.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Xperia S kullanıcısıyım bende bir problem olmadı icsde arkadaşımda arc s var icsye güncelledi bir sıkıntı yaşamadı :s yurtdışından almış olman bir etken olabilir mi?

merasity

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok zannetmiyorum. bu arada unlock yaptım. cm9 u indirdim. sd carda attım. telefonu sağ tuşa basılı tutarak usb hata ayıklama modunda pc ye bağladım. pc de komut penceresi açarak aşağıdaki komutları yazıp entere bastım. böyle bir komut bulunamadı falan diyerek hiçbir işlem yapmadı. bu noktada kaldım yani. YARDIM!
fastboot -i 0xfce flash boot boot.imgfastboot -i 0xfce reboot

merasity

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
EYVAH TELEFON GİTTİ. en son yazdığımdan sonra fastboot dosyasını indirmediğimi farkettim. onu indirip yukarıda yazdığım komutları ardı ardına yazıp enterladım. (yani önce fastboot -i 0xfce flash boot boot.img yazıp enterladım, sonra fastboot -i 0xfce reboot yazıp enterladım) sonra usb den çıkarıp telefonu açtım, açılmadı. arka planda ekranın ışığı yanıyor ama ekrana hiçbirşey gelmiyor. bi yerde yanlış mı yaptım acaba. fastboot dosyasını sd karta atmamıştım, atılması gerekiyor mu, ondan mı acaba???? acil yardım, telefonum öylece kaldı açılmıyor.

merasity

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acill yardııııııııııııııııııııııııııııııııımmmm, telefonum çöktü !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende arc s kullanıcısıyım tel alğımdan beri sistemle hiç oynamadım ve çok memnunum sizin hatanız önünüze geleni yüklemek

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Kardeş panik yapmana gerek yok. Telefonu pc companion veya sony update service ile onarabilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar telefonumda virüs var napmam gerekiyor ilginize teşekkürler...

melik.bck

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Sana Önerim İnternetten Araştır 2.3.4 'e geri dönmek istersen flashtool ile 2.3.4 romunu yükleyebilirsin sorunsuzca çalışıyor. Aynı sorun bende de vardı yükledim düzeldi Neo V kullanıyorum. Ama 4.0.4 Central Europe Romunu da Yükleyebilirsin Kasmıyo. Ama Önerim 2.3.4 Çok Stabil...