Xperia Arc S kod adı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kadima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
selamun aleykum dostlar X10i telefonumu sattım ve yerine Arc S aldım
x10 da cyanogenmod rom kullanıyordum şimdi Arc S e de yükleyeceğim ama kod adını bilmiyorum
buradan hangisini indiricem?

http://uploaded.net/f/wygnaf

(anzu diye hatırlıyorum ama emin değilim yinede :/ nette aradım biraz ama bulamadım)

şimdi bu Xperia Arc S in kod adı ne oluyor?

Kutay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
LT18i
edit:pardon verdiğin linke bakmadan yazdım ama bulurum şimdi
Anzu olanı indireceksin ancak kurulumdan sonra cpu frekansına bak eğer düşüş olursa yukarı çekmen gerekiyor

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
LT18i
edit:pardon verdiğin linke bakmadan yazdım ama bulurum şimdi
Anzu olanı indireceksin ancak kurulumdan sonra cpu frekansına bak eğer düşüş olursa yukarı çekmen gerekiyor

cpu hızındaki düşüşten kastınız nedir tam olarak?

Kutay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cpu hızındaki düşüşten kastınız nedir tam olarak?
anzu rom'u xperia arc için geliştirilmiş bir rom ancak arc s'tede kullanılıyor arc'ta çalıştığı gibi arc s'tede çalışıyor arc s için özel bir rom yok yükleyen anzu yüklüyor dolayısıyla işlemcinin saat hızı arc'ın saat hızı oluyor arc s için cpu frekansını yeniden ayarlamak gerekiyor ama bilgin olsun xperia'larda cyanogenMod çokta iyi değil ben neo v'ye kurdum "sim network unlock pin" diye bir pin istedi bu pin kayıt edilmeyen cihazlarda çıkması gerekirken kayıtlı cihazlardada çıkıyor bunu kaldırmak için wotan server'a 9 euro para ödemek gerekiyor yada stock rom'a dönmen gerekiyor ayrıca hdmi ve fm radio devre dışı kalıyor ve resim çekme kalitesi stock rom'da daha iyi ama performans olarak gayet başarılı bir rom olduğunu söyleyebilirim ancak ben cyanogenMod yüklemeni tavsiye etmem

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
anzu rom'u xperia arc için geliştirilmiş bir rom ancak arc s'tede kullanılıyor arc'ta çalıştığı gibi arc s'tede çalışıyor arc s için özel bir rom yok yükleyen anzu yüklüyor dolayısıyla işlemcinin saat hızı arc'ın saat hızı oluyor arc s için cpu frekansını yeniden ayarlamak gerekiyor ama bilgin olsun xperia'larda cyanogenMod çokta iyi değil ben neo v'ye kurdum "sim network unlock pin" diye bir pin istedi bu pin kayıt edilmeyen cihazlarda çıkması gerekirken kayıtlı cihazlardada çıkıyor bunu kaldırmak için wotan server'a 9 euro para ödemek gerekiyor yada stock rom'a dönmen gerekiyor ayrıca hdmi ve fm radio devre dışı kalıyor ve resim çekme kalitesi stock rom'da daha iyi ama performans olarak gayet başarılı bir rom olduğunu söyleyebilirim ancak ben cyanogenMod yüklemeni tavsiye etmem

x10 da nerdeyse bütün romları denedim ama en güzeli cyanogenmod du. MIUI çok güzeldi ama çok şarj yiyordu.
birde "Sim network unlock pin" istediğinde altta kapat yazısına tıkladığında kapanıyordu :D