XPERİA ARC S için acil yardım istiyorum arkadaşlar....ACİL DURUM !!

kadirduru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar ..

sorunumu anlatayım detaylı olarak.. geçenlerde zelly bean romunu yüklerken hata yaptığımdan dolayı telefon sony logosunda takılı kaldı ne yaptıysam açamadam en son olarak emma yazılımı ile telefonu 2.3.4 sürümü ile açmayı başarabildim. hiç bu işlemlere girişmeden önce de android 4.0.4. orjinal yazılımın yedeği bilgisayarımda mevcut (cwm ile almıştım ) ilk sorun şu : telefonu pc companion programıyla güncelleme yapmak istediğimde değiştirilmiş yazılım diyor ve güncelleme işlemini yapmıyor halbuki bağladığımda 4.0.4 srümünün güncellenebilir olduğunu söylüyor... ama bir trl güncellenemiyor. sonra sony update ile yapmaya çalışıyorum telefon değiştirilmiş bir yazılıma sahip olduğundan güncellemiyor diye bir hata veriyor .. benim telefonu 4.0.4. sürümüne güncellemem için ne yapmam gerekiyor . siz üstatlarımın yardımlarını bekliyorum... açıklayıcı bir şekilde anlatırsanız sevinirimm..

kadirduru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun çözülmüştür. bootloader kilidi onarımı sonrasın sony update güncellemesi çalıştı ve srümü 4.0.4.e güncelleme yaptım....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim aynı sıkıntı suan bndede var nasıl yaptın sadecr sony logosu cıkıyor acıklayıcı anlatırsan bende hallediyim gozun usevıyım