Xp profesional'da dil değiştirme?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan celcel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

celcel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
su anda elimde xp sp2 pro var türkçe ben bunu format atmadan yanı hollandacaya yani (dutch )cevırmek ıstıyorum yanı denetım masası masaustundekı hersey Hollandaca olacak böyle bır ımkan varmı eger var ise türkce xp bu dıle cevırrısem programlarda falan bır sorun yasarmıyım saygılarımla

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Eğer ingilizce Xp profesional sürümünüz olsaydı ek dil paketi ile ister Hollandaca'ya ister Almanca'ya çevirebilirdiniz. Şuan yapamazsınız Türkçe'den Hollandaca'ya dil değişimi mümkün değil.

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben de mümkün diye biliyorum. Windows MUI DVD adlı DVD'de tüm dil paketleri mevcut ve sürüm notlarında "bu işlem için ingilizce xp kullanmanız gerekiyor" diye bir ibare mevcut değil. Linkleri yasal kullanım açısındandan burdan vermem mümkün değil.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Ben de mümkün diye biliyorum. Windows MUI DVD adlı DVD'de tüm dil paketleri mevcut ve sürüm notlarında "bu işlem için ingilizce xp kullanmanız gerekiyor" diye bir ibare mevcut değil. Linkleri yasal kullanım açısındandan burdan vermem mümkün değil.

Hiç denedin mi kurmayı? Zamanında ben denedim olmadı Türkçe windows Xp'de, kurulumda direk sadece İngilizce Xp ortamında çalışır diye uyarı veriyor.
muino1.jpg

ve Readme belgesinde geçtiği üzere:
"The Windows XP MUI pack only works with Windows XP Professional Edition.
The MUI files cannot be installed on Windows XP Home Edition."