XP Pro. Update Problem (Terminal)

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Merhaba arkadaşlar,
iş yerimde kullandığım pc update ederken sorun çıkarıyor. Nedenini anlamadım.
Sorun şu ki! XP sp3 pro. bir terminal. Server'dan gönderilmesi gerekiyor normalde updatelerin fakat bir türlü güncellemeleri alamıyor terminal. Manual olarak yapmaya çalıştığımda ise (admin user olarak) 28 adet güncelleme buluyor. Forefront güncellemelerini yapıyor fakat diğergüncellemelerde başarısız uyarısı veriyor. Hatta diğer güncellemeleri download bile etmiyor. 10-15 saniye bekleyip başarısız uyarısı veriyor.
Sorun neden kaynaklanıyo olabilir sizce?

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Zor soru sormuşsun megatron:D Xp'de c:windows içinde güncellemelerin bulunduğu bir klasör vardı(uzun zamandır kullanmayınca unuttum:)hangi klasör olduğunu ama gizli dosyaları gösterip incelersen zannederim dikkatini çeker bulursun sen) içindeki güncelleme artıklarını silerek pc'yi güncellemeleri yükleme konusunda kandırabilirsin.

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Tahmin ediyorumki, Proxy benim terminalin updateleri almasını engelliyor. Bunu nasıl çözebilirim. Registryden updatele ilgili bi kaydı düzenleyerek sorun çözülebilir diye bişey duydum ama tam yolunu bilmiyorum. Bu konuda (server) bilgisi olan arkadaşlar cvplarınızı bekliyorum.