Xp oturum açılmıyorr??

idcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar nedendir bilmiyorum windows acılmıyor.xp kullanıyorum.tam acılacakken tek kullanıcı olmasına rağmen kullanıcı seçme durumuna geliyor.762 tane okunmayan posta iletisi yazıyoki alakası yok.bişeymi silinmiş virüs mü girmiş bilmiyorum analayamadım.kullanıcıyı seçtiğimde oturum acılıyor diyor.sonra kapatılıyor deyip aynı yerde kalıyo.güvenli modda falan acılmıyor.napabilirim?teşşekkürler..

Barcode

Doçent
Reaksiyon puanı
0
System32 den bir takım dosyalar silinmiş gibi sanki.. Buna benzer bir olay benim başıma da gelmişti, pc nin yanında bi cd vermişlerdi onla kurtarmıştım bilgisayarı..

idcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
işte formattan baska cozum yokmu belgeleri nasıl kurtarcam. komut yonetıcısı dahı acılamyor.

korsan12

Doçent
Reaksiyon puanı
3
xp cd sini tak tam onarım çek hiç bişi kalmaz

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
muhtemelen. virüs veya trojan türevi bir şey var ve servis ayarlarını değiştirmiş olmalı. welcome screen ekranında duruyor. güvenli kip yerine önce Last known good menu- en son çalışan düzgün ayarlar la çalıştırmayı dene. güvenli kipte de açılmıyorsa yapacağın fazla bir şey yok. Slax linux tarzı bir şey bul ve USB den sistemini boot et. ihtiyacın olan dosyaları bu sayede kurtarabilirsin. ve linux la sistemini taratabilirsin. ClamAV Windows virüsleri ve zararlılarını yüksek başarı ile bulabiliyor ve temizliyor.

HaydarFuel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
win xp cdsi ile aç, repair ile bir kurcala
sorun tam nerde bilmediğim için tam bişey söyleyemiyorum
ve ya safe mod aç, dökümanları başka klasöre taşıdıktan sonra varolan kullanıcıyı sil, yeni oluştur

uA-CetiN

Doçent
Reaksiyon puanı
55
En güzeli format at geç. yedeklencek birşeyin varsada Winxp cd den başlamayı bi cdye çek bilgisayarı cd den aç yedeklerini al format at.. hiç uğraşma..

mcmhammer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
xp cdsinden boot et, konsol ekranına düş chkdsk çek.

idcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En güzeli format at geç. yedeklencek birşeyin varsada Winxp cd den başlamayı bi cdye çek bilgisayarı cd den aç yedeklerini al format at.. hiç uğraşma..
bunu tam anlayamadım nasılk cekecem cd ye?acılmıyor ki hiçbişi.

ayrıca hiç bir mod acılmıyor.herşekilde aynı yerde takılıp kalıyor.
linux cd den calıştır modla actım zaten suan o sekilde girebildim nete.fakat izin vermiyorki bana bu windowsun bulunduğu diske girmeye.4 parca disk var sadece nedense programlarımın falan olduğu diske girebiliyorum bi faydası da olmuyor.aslında girebilmeli."Unable to mount the volume'Disk'" hatası veriyor ?
Buarada ilgilenen tüm arkadaslara teşekkürler..

mmnder16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

linux cd den calıştır modla actım zaten suan o sekilde girebildim nete.fakat izin vermiyorki bana bu windowsun bulunduğu diske girmeye.4 parca disk var sadece nedense programlarımın falan olduğu diske girebiliyorum bi faydası da olmuyor.aslında girebilmeli."Unable to mount the volume'Disk'" hatası veriyor ?
galiba kurulum cd sini taktığında kurulum ekranı gelmiyor anladığım kadarıyla. biosa gidiyor alabilmen lazım. biosdan işlem yapıp cd yi tekrar tanıtmayı dene

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
linux live cd ile boot et. dosyalarını falanını filanını yedekle . sonra bas temiz bi format sora acronisle sistem yedeği al(soraki formatlar 5dakkaya düşer :D ) daha sonra da sdn'e dua et seni bu dertten kurtardığı için :)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
bu hatayı Windows düzgün kapatılmamışsa verir. Windowsdüzgün kapatılmadığı için disklere erişim hakkı vermiyor. Konsol dan aşağıdaki gibi düzeltme yapabilirsin. hdc1 burada HDD bölümü, seninki sda1 olabilir, oraya onu yaz. root olarak işlem yapman gerekli.
# ntfsfix /dev/hdc1
Mounting volume... FAILED
Attempting to correct errors...
Processing $MFT and $MFTMirr...
Reading $MFT... OK
Reading $MFTMirr... OK
Comparing $MFTMirr to $MFT... OK
Processing of $MFT and $MFTMirr completed successfully.
Setting required flags on partition... OK
Going to empty the journal ($LogFile)... OK
NTFS volume version is 3.1.
NTFS partition /dev/hdc1 was processed succes
sfully.

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ben autorun viruslerinin içini açıp kodlarını almiştim o zamanda meğer deep freeze devre dışıymış benim sistem bu hale geldi ve acı gerçek ile yüzleştim FORMAT

insert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
win xp cd boot et ordan kurmayı sec system32.sys dosyalarını düzeltür böylece sorun kalmaz yada xp cd çalısan versiyonu var onlardan birtane bul onunla ac backup al sonra format

uA-CetiN

Doçent
Reaksiyon puanı
55

Demek istediğim yedek alacağın birşeyler varsa onları al. Format at :)

korsan12

Doçent
Reaksiyon puanı
3
hiç formata gerek yok tam onarım çektiğin zaman ne bilgi kaybı oluyor nede başka bişi