XP Kurulum Ekranı Hakkında Bir Soru

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar windows xp işletim sistemini kurulum yaptıktan sonra (üzerinde oynanmamış orjinl sürümlerden bahsediyorum) bir video geliyor ekrana mavilerle bürülü bir ekran xp yazısı dolanıyor ortada sonra ekranda koskoca windows xp reklamı yapılıp açılışa geçiyor.Bu videoyu nasıl bulabilirim cd içinde bulamadım sistemde bulamadım bana bu konuda yol gösterebilecek biri var mıdır acaba ??

phantastic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer acılısta gelen windows turu atın introsunu diyosan

C:\WINDOWS\Help\Tours\mmTour içinde tour exe diye bir flash dosyası var onu tıkla acılır

Reaksiyon puanı
189
phantastic dedi ki:
Eğer acılısta gelen windows turu atın introsunu diyosan

C:\WINDOWS\Help\Tours\mmTour içinde tour exe diye bir flash dosyası var onu tıkla acılır

bahsettiğin olay xp kurulduktan sonra çıkan tur sayfası. o flash dosyası da sadece ingilizce sürümde çıkıo...

asıl dosyanın tam yolu şu şekilde

c:\windows\system32\oobe\images\intro.wmv

ama cd içerisinde hangi cab dosyası içinde bilmiyorum bakmam lazım...

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
tşk ederim yardımlar için

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
cgrszone dedi ki:
souris46 dedi ki:
tşk ederim yardımlar için

önemli değil...

cabler içindeki dosyayı da bulursam yazarım buraya. kendi reklamını atar millete verirsin. :D
ı
biraz fransız kaldım olaya o dediğin ne yenilir içilir birşey mi biraz daha açsan :D

Reaksiyon puanı
189
kurulum cd'si içinde yerini bulabilirsek eğer cd deki dosyayı değiştirip kendi reklamını koyarsın. böylece her windows kurulumu bittiğinde kendi reklamını da yapmış olursun...

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Süper bir iş olur hatta dizilerin her bölümünü atarız böyle xpnin içine her formatta dizinin bir bölümünü izleriz ama bu seferde bağımlılık yaparda her saat format atmak gerekir :D :D