XP Güncellemelerimi Yüklüyemiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xxx3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xxx3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve yeniden kurdum sp3 filan kurdum fakat bazı güncelleştirmelerimi yükleyemiyorum neden olabilir ayrıca bu günceleştirmeler bilgisayarda hangi klasörde toplanıyor yükleyemediğim güncelleştirmeler bilgisayarımda duruyor onları silip tekrar indirmeyi düşünüyorum nasıl silebilirim ayrıca bir haya iletisi filan almıyorum yalnızca güncelşetirmeler yüklenemedi diyor.

AyazWeb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım benim başımada gelmişti o sorun keşke ilk önce güncellemeleri yapıp sonra SP3 kursaydın sorun bundan kaynaklanıyor dediğim gibi bendede aynı sorun var onun için güncellemeleri kapattım açtığım zaman yüklenemedi diyor bende hata lk önce güncellemeleri yaptıktan sonra sp3 kurmak..

ultumdur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve yeniden kurdum sp3 filan kurdum fakat bazı güncelleştirmelerimi yükleyemiyorum neden olabilir ayrıca bu günceleştirmeler bilgisayarda hangi klasörde toplanıyor yükleyemediğim güncelleştirmeler bilgisayarımda duruyor onları silip tekrar indirmeyi düşünüyorum nasıl silebilirim ayrıca bir haya iletisi filan almıyorum yalnızca güncelşetirmeler yüklenemedi diyor.
1- sp3 kaldırılabiiyorsa kaldır sonra güncelleştirmeleri yap sp3 tekrar kur
2- güncelleştirmeleri silip tekrar yüklemen bir fayda sağlamaz

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bu hangi güncelleştirme olduklarına bağlı. eğer office'n yasal değil ve otomatik update varsa yüklemez örneğin..

(sp3 ten olduğunu sanmıyorum) hangi güncelleştirmeler yüklenmiyor onları yazarsan daha yardımcı olabiliriz

xxx3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tamadır arkadaşlar halletdim senırım sp3 önce kurulunca oldu ama emin değilim

alex_anil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En garanti çözümü banada oldu bu sorun ve böle çözdüm takır takır güncellio şimdi ;

Bu sorun, Windows XP CD'sini kullanarak bir Windows yüklemesini onardığınızda oluşur. Bu sorunu gidermek için yöntemlerden biri.
Windows'da Wups2.dll dosyasını kaydettirin Windows'da Wups2.dll dosyasını kaydettirmek için şu adımları izleyin:
1- Otomatik Güncelleştirmeler hizmetini durdurun. Bunu yapmak için aşağıdaki adımları izleyin:
a. Başlat'ı tıklatın, Çalıştır'ı tıklatın, cmd yazın ve Tamam'ı tıklatın.
b. Komut istemine şu komutu yazın ve ENTER tuşuna basın: net stop wuauserv

2- Wups2.dll dosyasını kaydettirin. Bunu yapmak için aşağıdaki adımları izleyin:
a. Komut istemine şu komutu yazın ve ENTER tuşuna basın:
regsvr32 %windir%\system32\wups2.dll
Not Windows XP Professional x64 Edition çalışan bir bilgisayarda şu komutu yazın ve ENTER tuşuna basın:
regsvr32 %windir%\syswow64\wups2.dll
b. Aldığınız her doğrulama iletisinde Tamam'ı tıklatın.

3- Otomatik Güncelleştirmeler hizmetini başlatın. Bunu yapmak için, komut istemine şu komutu yazın ve ENTER tuşuna basın:
net start wuauserv

4- Komut isteminden çıkın. Bunu yapmak için, exit yazın ve ENTER tuşuna basın