XP CD'sine katilimsiz program yükleme

ekselans0042

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar ben katılımsız xp olayını çözdüm fakat ben xp cd sine programlarda eklemek istiyorum.

winamp, winrar, gibi crack yada key istemeyen tüm programları ekleyebiliyorum.

Fakat ben Örneğin kasperi krak ile birleştirerek daha sonra katılımsız yaptığım xp cd sine entegre yapacam ama ne kadar arasamda en ufak bişey bulamadım.

crack ve key ile birleştiren bir program arıyorum. Yada bu katılımsız yapılan programlar ne ile yapılıyor?

NOT:
KATILIMSIZ XP CD Sİ DEĞİL KATILIMSIZ PROGRAM YAPMA ARIYORUM...

outcast

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kaspersky ı bilmiyorum fakat o&o defrag gibi programların serial kodları registry de hkey_local_machine_software de saklanıyor önceden programı kurup buradan kaydı alabilirsin birde bu tür programların silent komutlarını universal silent switch finder (ussf) programı ile öğrenebilirsin
(ussf indirme adresi) http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=17940

bu reg kodların bir cmd komut programına kaydedip ondan sonra winnt.sif dosyası ile çalıştırabilirsin.

not: sana yaptığım sp3 cd de sata çalıştımı. sata dediğim gibi biraz karışık ta :) intel sata kolaydı fakat senin pc via sata çıktı :)

ekselans0042

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Ya demiştim zaten ben bu kod olayından pek anlamıyom hatta hiç anlamıyorum :)
bu kayıt defterinden serial dediğin olayın bir resimli anlatımı falan yoku?

onu henüz kurmadım winows silmeden pc yi az karıştırayım öle kurayım :)

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Programları eklemenin bir kaç yolu var. Nlite Addon maker ile addon haline getirip içine gömebilirsin. CD'ye bir klasöre katılımsız programları koyup RunOnceEx.cmd ile kurulum sonunda yaptırabilirsin. Ya da WPI sistemini kullanabilirsin. Katılımsız program yapmaya gelince bu iş için NSIS installer, AutoIt gibi programlar mevcut. Burada konu anlatımlarını bulabilirsin.

ekselans0042

Asistan
Reaksiyon puanı
6
not: sana yaptığım sp3 cd de sata çalıştımı. sata dediğim gibi biraz karışık ta :) intel sata kolaydı fakat senin pc via sata çıktı :)

Akın kardeşim ellerin dert görmesin Allah senden ve bu sitede emeği geçen herkesten razı olsun driverli yaptığın cd ile yükleme yaptım ekran kartını tanıdı seside tanıdı satayı zaten kurarken tanıdı hatta sataya win bile kurabilirim. ayrıca sp3+ mp11 :D

Ama senden daha çook öğrenecek şeylerim var :) Bu arada msn de yoksun :S

outcast

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Akın kardeşim ellerin dert görmesin Allah senden ve bu sitede emeği geçen herkesten razı olsun driverli yaptığın cd ile yükleme yaptım ekran kartını tanıdı seside tanıdı satayı zaten kurarken tanıdı hatta sataya win bile kurabilirim. ayrıca sp3+ mp11 :D

Ama senden daha çook öğrenecek şeylerim var :) Bu arada msn de yoksun :S

rica ederim tepe tepe kullan :) internette çok fazla takılmıyorum. geceleri bakıp çıkıyorum.

arda kale

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlasr ; ben aşağıdaki şekilde belirtildiği gibi bir sp3 lü xp cd si yaptım .Ama Nerodan yazdırınca (İSO Dosyası yaptım) cd otomatik acılmıyor.İçinde imaj dosyası gözüküyor . Acaba nerde hata yaptım. Bide cd yi takıp yeniden başlatınca cd den başlamıyor . Yardım Edenler sağolsunlar.

outcast

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlasr ; ben aşağıdaki şekilde belirtildiği gibi bir sp3 lü xp cd si yaptım .Ama Nerodan yazdırınca (İSO Dosyası yaptım) cd otomatik acılmıyor.İçinde imaj dosyası gözüküyor . Acaba nerde hata yaptım. Bide cd yi takıp yeniden başlatınca cd den başlamıyor . Yardım Edenler sağolsunlar.

yaptığın cd imajı (iso) bootable mı? eğer değilse sendeki cd yi bir klasöre kopyala ve nlite ile bootable iso yap.
eğer bootable ise cd imajını,nero ile kalıbı diske yazdır diyerek cd ye yaz.

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Cin olmadan adam çarpmak istemeseniz daha iyi olur diye düşünüyorum. :D Biraz genel bilgin olması lazım.

kerim2006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:sweatdrop:
kaspersky ı bilmiyorum fakat o&o defrag gibi programların serial kodları registry de hkey_local_machine_software de saklanıyor önceden programı kurup buradan kaydı alabilirsin birde bu tür programların silent komutlarını universal silent switch finder (ussf) programı ile öğrenebilirsin
(ussf indirme adresi) http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=17940

bu reg kodların bir cmd komut programına kaydedip ondan sonra winnt.sif dosyası ile çalıştırabilirsin.

kardeşim ben soner senin yaptığın şu xp kurulum cd sine nasıl ulaşırım ben çok yeni başladım bu işe bana yardımcı olsan .. şimdiden sağol

outcast

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:sweatdrop:

kardeşim ben soner senin yaptığın şu xp kurulum cd sine nasıl ulaşırım ben çok yeni başladım bu işe bana yardımcı olsan .. şimdiden sağol

ben arkadaşın pc sini teamviwer ile yöneterek kendisine sp3 lü (ie7 ve wmp11 dahil) ve kendi bilgisayarının driverleri entegre edilmiş bir xp yaptım. herhangi bir yere upload etmedim bendeki windowsu.

eğer bu işe meraklıysan ve ing cen varsa burayı bir kontrol et
http://unattended.msfn.org/unattended.xp/