Güncelleme konusunda bütün markalar planlı eskitme yapar.Xiaomi de kullansan,başka markanın cihazını da kullansan sorun yoksa güncelleme yapmamak en doğrusu.Xioami hakkında güncellemeyi çok geç veriyor ve her güncelleme sonrası performans kaybı yaşandığı söyleniyor. Bu doğru mu? İçindeki donanımlar genelde çok güzel yazılım ile mahvediyorlarmış sanırım. Size sormak istedim. Bu söylentilerin doğruluğu var mı?
Aynen, büyük güncelleme de pil sorunu bende yaşadım sıfırladım düzeldi.Büyük güncellemelerden sonra batarya performansının düşmesi dışında bir sorun yaşamadım ve bu benim için çok büyük bir sorun değil çünkü sıfırlayıp temiz kurulum yapınca şu ana kadar düzeldi. Güncellemenin geç gelme konusunda ise geçenlerde biri konu açmıştı telefonuna güncelleme gelmemiş Xiaomi'nin kurucusu ölsün diyorduBöyle güncellemeyle kafayı bozmuş çok kişi var. Fiyatına göre gerçekten iyi performans sunan böyle cihazlar bulabiliyorken güncellemenin ne zaman geldiğine takılmanın doğru olmadığını düşünüyorum.
Aslında bu sorun Xiaomi'ye özel değil gördüğüm kadarıyla neredeyse her markada yaşanıyor iPhone kullanıcıları arasında bile iOS 14 güncellemesiyle batarya performansının düştüğünü söyleyenler oluyor.Aynen, büyük güncelleme de pil sorunu bende yaşadım sıfırladım düzeldi.
MIUI 12 hakkında "bazı modellerde" batarya ve kasma problemleri mevcut. Xiaomi yetkilileri "biz de bunun farkındayız ve önümüzdeki zamanlarda düzeltme güncellemeleri çıkaracağız" diye açıklama yaptı. Sizden ricam MIUI 12 güncellemesini yapmamanız yönündeXioami hakkında güncellemeyi çok geç veriyor ve her güncelleme sonrası performans kaybı yaşandığı söyleniyor. Bu doğru mu? İçindeki donanımlar genelde çok güzel yazılım ile mahvediyorlarmış sanırım. Size sormak istedim. Bu söylentilerin doğruluğu var mı?
Geç mi veriyor neredeyse ayda 1 ,2 ayda bir güncelleme veriyor ve benim güncelledekiten sonra yaşadığım sıkıntı pil performansı sonradan @Cvnmrt gibi sıfırlayıp temiz kurulum yaptım biraz iyileşti sonradan bir güncelleme daha geldi biraz daha iyi oldu yani 1 haftadır yoğun kullanımım var ve aldığım ekran süresi 8 9 saat bunun 2 3 saati pubg mobile biraz iyileşme oldu gibiXioami hakkında güncellemeyi çok geç veriyor ve her güncelleme sonrası performans kaybı yaşandığı söyleniyor. Bu doğru mu? İçindeki donanımlar genelde çok güzel yazılım ile mahvediyorlarmış sanırım. Size sormak istedim. Bu söylentilerin doğruluğu var mı?
Güzel bir güncelleme ile performans artışı yaşanıyor,iOS 14 gibi.Güncelleme iyi bir şey değil bana göre. Performansın güncelleme ile arttığı yok. Peki neden güncelleme yapıyoruz? Cihaz yavaşlasın diye mi?
Bir kaç yeni özellik geliyor ondan dolayı yapıyoruz, performansta bir süre sonra düşürülmeye başlanıyor.Güncelleme iyi bir şey değil bana göre. Performansın güncelleme ile arttığı yok. Peki neden güncelleme yapıyoruz? Cihaz yavaşlasın diye mi?