Xioami Mi 9T hakkında bilgi verebilir misiniz ?

Deniz_Duha_61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar Mi9 T hakkında Bilgi verirseniz sevinirim özellikle pil dayanıklılığı işlemci gibi kullananlar performans değerlendirmesi yaparsa sevinirim teşekkürler

Reaksiyon puanı
10,315
Merhaba arkadaşlar Mi9 T hakkında Bilgi verirseniz sevinirim özellikle pil dayanıklılığı işlemci gibi kullananlar performans değerlendirmesi yaparsa sevinirim teşekkürler
SDN'de en çok fan'ı olan model. Merak etme yeğenim, birazdan konun hit almağa başlar! :D En çok sevdalısı sanırım bu sitede... :)

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
al derim bu fiyata alabileceğin en adam akıllı telefon pop-up'ı hiç dert etme pil ömrü ise yoğun kullanımda 1 günü rahat çıkarıyor artık yanımda şarj aleti taşımıyorum bile bundan önceki telefonum İPhone 5s'ti ve tam 5 sene kullanmıştım
İşlemciye gelirsek SD730 fazlası ile yeterli bir işlemci işini fazlası ile görecektir bu arada forumda Mİ9T manyağı olarak bilinirim telefon ile ilgili soruların varsa hiç çekinme sor yardımcı olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:

SDN'de en çok fan'ı olan model. Merak etme yeğenim, birazdan konun hit almağa başlar! :D En çok sevdalısı sanırım bu sitede... :)
o fanlardan biri de benim :)

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
parasını hak etmiyor ama ekran avantajı yüzünden aklımı da çeliyor acaba ablamı A71'e geçirsem mi diye arada düşünmüyor değilim

hocam bence 2800'e düşerse Mi 9T killer olur. Hem daha iyi batarya hem de ekrana sahip. Hem de daha güncel.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
hocam bence 2800'e düşerse Mi 9T killer olur. Hem daha iyi batarya hem de ekrana sahip. Hem de daha güncel.
hocam şuanda ablamın telefon alacak parası yok bence limiti max 2500 olmalı ve yaz tatiline kaldı gibi görünüyor
2 aydır benim telefonu kullanıyor geldiği zaman geri alacam telefon alsa da rahatlasak ben kendi telefonumun zevkini alamıyorum

hocam realme 6 pro mu rn9 pro mu a71 mi bu üç telefondan birini düşünüyorum

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
hocam şuanda ablamın telefon alacak parası yok bence limiti max 2500 olmalı ve yaz tatiline kaldı gibi görünüyor
2 aydır benim telefonu kullanıyor geldiği zaman geri alacam telefon alsa da rahatlasak ben kendi telefonumun zevkini alamıyorum

hocam realme 6 pro mu rn9 pro mu a71 mi bu üç telefondan birini düşünüyorum
Ben şahsen 6 Pro derim.

Realme ile Redmi arasındaki fark:

Realme= 90hz
Redmi= +700mAh

Hocam Mi 9T ablanızın hoşuna gidiyorsa ona bırakın, siz Realme 6 Pro'ya bakın:)

Deniz_Duha_61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
al derim bu fiyata alabileceğin en adam akıllı telefon pop-up'ı hiç dert etme pil ömrü ise yoğun kullanımda 1 günü rahat çıkarıyor artık yanımda şarj aleti taşımıyorum bile bundan önceki telefonum İPhone 5s'ti ve tam 5 sene kullanmıştım
İşlemciye gelirsek SD730 fazlası ile yeterli bir işlemci işini fazlası ile görecektir bu arada forumda Mİ9T manyağı olarak bilinirim telefon ile ilgili soruların varsa hiç çekinme sor yardımcı olurum

o fanlardan biri de benim :)
Öncelikle teşekkür ederim. Aslında kafam da 3 telefon var şuan biri oppo reno 2 z diğeri nova 5t ve mi 9t kararsız kaldım telefon performansı pil süresi vb en önemlisi belki de şarjının 1 günü fazlasıyla çıkarması düşüncelerini paylaşırsan telefonla alakalı genel sevinirim

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Ben şahsen 6 Pro derim.

Realme ile Redmi arasındaki fark:

Realme= 90hz
Redmi= +700mAh

Hocam Mi 9T ablanızın hoşuna gidiyorsa ona bırakın, siz Realme 6 Pro'ya bakın:)
Hocam dalga geçiyor olmalısın benim Mİ9T aldırmak için ne kadar uğraş verdiğimi bilmiyorsunuz herhalde ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu hem bana bu saatten sonra bir daha telefon almazlar daha Mİ9T'nin ödemesi bitmedi tek çekim ile aldık
Ablam Mİ9T'nin kamerasını beğenmedi ve pop-up sevmiyor hem ben 1 aylığına vermiştim geldiği gün geri vereyim dedi ben istemedim yeni telefon alana kadar kullan dedim çünkü A7 2015 ile ben idare ediyordum ama artık cidden yeni bir telefon alması şart
O halde ben ablamı Realme 6 Pro'ya geçireyim hem tasarım olarak RN9 Pro'dan daha iyi bir de 90hz ekran bence bir avantaj

Öncelikle teşekkür ederim. Aslında kafam da 3 telefon var şuan biri oppo reno 2 z diğeri nova 5t ve mi 9t kararsız kaldım telefon performansı pil süresi vb en önemlisi belki de şarjının 1 günü fazlasıyla çıkarması düşüncelerini paylaşırsan telefonla alakalı genel sevinirim
bu üçü arasından Nova 5T daha iyi çünkü Kirin 980 kullanıyor ama ekrandan kaybediyor çünkü IPS panel kullanıyor
Oppo'yu salla fiyat politikasından dolayı önermiyorum Reno 2z kötü bir telefon değil fakat MediaTek güven vermiyor
Mİ9T ise önceki mesajımda dediğim gibi yoğun kullanımda 1 günü rahat çıkarıyor 2 aydır kullanamıyorum telefonu geri aldığım zaman batarya testi yapacam
ben bir gün saat 11-12 gibi %96 şarj ile evden çıktım okula gittim %66 şarj ile eve döndüm günü rahat çıkarıyor yani batarya konusunda kafanda soru işareti kalmasın 4000 mAh bataryadan bahsediyoruz bir zahmet 1 günü çıkarsın
5 yıllık emektar İPhone 5s'ten geçtim resmen çağ atladım çünkü birçok anlamda sıçrama geçirdim özellikle ekran ve batarya konusunda büyük bir sıçrama geçirdim
5s kullandığım dönem şarj aleti olmadan evden çıkamıyordum diyaliz hastası gibi prize bağlı olarak kullanıyordum neyseki bu işkence artık bir son buldu

Son düzenleme: