Soru Xiaomi'nin kötü yanları neler?

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Modeli sorun yardımcı olurum. Redmi 9C gibi giriş segment telefonu da var Mi 11 Ultra gibi amiral gemisi telefonu da var. Neye göre yorum yapılacak burada.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,724
İkinci xiaomi telefon kullanıcısı olarak 2019-2020 ağustos arası ilk mi8 lite şuan note 10 pro kullanıcısı olarak keyifle kullanıyorum objektif olarak yorum yapacam tek sorun kamera diyebilirim kamerası 108 mp ama pek 108 mp gibi durmuyor kaliteli ama nedense bir eksik var biraderim Samsung note 2 den beri note serisi kullanır note 8 telefonunun kamerası bile daha yeni çıkmış xiaomi note 10 pro telefonumla yarışır hatta bir tık önde.

Bence xiaomi kamera işini çözmeli onun haricinde bence hiçbir eksiği sorunu yok.

OzdemirSeko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İkinci xiaomi telefon kullanıcısı olarak 2019-2020 ağustos arası ilk mi8 lite şuan note 10 pro kullanıcısı olarak keyifle kullanıyorum objektif olarak yorum yapacam tek sorun kamera diyebilirim kamerası 108 mp ama pek 108 mp gibi durmuyor kaliteli ama nedense bir eksik var biraderim Samsung note 2 den beri note serisi kullanır note 8 telefonunun kamerası bile daha yeni çıkmış xiaomi note 10 pro telefonumla yarışır hatta bir tık önde.

Bence xiaomi kamera işini çözmeli onun haricinde bence hiçbir eksiği sorunu yok.
Bende 1 senedir note 10 lite kullanıyorum ekranda sorun oldu ölü piksel tarzı ücret almadan değişim yapılmıyor dendi cihazı hiçbir şekilde düşürme vs yapmadığım halde bende objektif yorumladım hocam kameraya fazla takık değilim ama daha doğal ve kaliteli fotoğraflar çekebilir haklısın herhangi bir sorunu bizzat yaşayıp deneyimlemeyince tam olarak idrak edemiyosun umarım xiao daha iyi bir marka olmaya çalışır gözümüze girsinler biraz değil mi :)

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,724
Bende 1 senedir note 10 lite kullanıyorum ekranda sorun oldu ölü piksel tarzı ücret almadan değişim yapılmıyor dendi cihazı hiçbir şekilde düşürme vs yapmadığım halde bende objektif yorumladım hocam kameraya fazla takık değilim ama daha doğal ve kaliteli fotoğraflar çekebilir haklısın herhangi bir sorunu bizzat yaşayıp deneyimlemeyince tam olarak idrak edemiyosun umarım xiao daha iyi bir marka olmaya çalışır gözümüze girsinler biraz değil mi :)
Ben memnunum genel olarak bende marka algısı şuan Samsung ile aynı ve ilerleyen zamanlarda çok daha gelişeceğine eminim Samsung u apple ı tahtından sallayacak ?

kadirunlu9041

Asistan
Reaksiyon puanı
154
mi 10t pro da 108 mp kamera ama berbat adam gibi kamera yazılımı yok adam da sensör kaliteli olsa da bir eksiklik var ayrıca xiaomi geribildirimleri dikkate almıyor

Reaksiyon puanı
6,371
En basitinden müşteriyi teknik bilgilerle doldurup daha sonra bir şey ifade edememesi. Hadi ürününün deneyimini geçtim 11 yıldır doğru düzgün satabildikleri maksimum whatsapp ve arama için alınan telefonlar zaten, müşterinin satış sonrası deneyimi, diğer markalarla rekabetleri veya kendi kurucu ortağının bile markaya güveni yok.

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
muiu arayüzü çok çöp dolu hayvan gibi kasıyor herbir sistem uygulamsı 60 mb ne yapıyor arka planda allah bilir

Doğukan S

Doçent
Reaksiyon puanı
266
Ben hiç cihazlarını kullanmadım. Hatta şu zamana kadar hiç Çinli bir markanın cihazını kullanmadım. Bildiklerimi, çevremde cihazları deneyimleyenlerin deneyimlerini söyleyeyim. Bir kere bu kağıt üstünde de belli zaten ön kameraya hiç önem vermiyorlar. Hâlâ 1080p 30 FPS video desteği sunuyorlar. Benim elimde olan S7 Edge ki cihaz 5 yıllık 2K çekim yapabiliyor ön kamerada. Ayrıca iyi kamera sensörleri koysalar da sanırım kamera yazılımları iyi değil. Onun dışında genel olarak zaten yazılım problemleri varmış, kullanıcılar bundan şikayetçi. Benim gözümde Çinli üreticiler yüksek performanslı donanımlar kullanan ancak yazılıma ve kameraya pek de önem vermeyen üreticilerdir. Benim gözümde Android demek Samsung demektir. Belki de buna kızacak olanlar olabilir ancak bu bir gerçek ki Samsung'un hem arayüzü yani OneUI'ı hem de kamera yazılımı çok daha iyi, hiçbiri yerini tutamıyor.