Yazılım. Ama modelden modele değişir eksik yanları.Xiaomi nin kötü yanları neler
Model farketmeksizin gözümde en büyük eksisi distribütör garantili bir şekilde satılması kendi resmi garantisi olsa emin ol çok daha fazla satar ve tercih edilirXiaomi nin kötü yanları neler
Bende 1 senedir note 10 lite kullanıyorum ekranda sorun oldu ölü piksel tarzı ücret almadan değişim yapılmıyor dendi cihazı hiçbir şekilde düşürme vs yapmadığım halde bende objektif yorumladım hocam kameraya fazla takık değilim ama daha doğal ve kaliteli fotoğraflar çekebilir haklısın herhangi bir sorunu bizzat yaşayıp deneyimlemeyince tam olarak idrak edemiyosun umarım xiao daha iyi bir marka olmaya çalışır gözümüze girsinler biraz değil miİkinci xiaomi telefon kullanıcısı olarak 2019-2020 ağustos arası ilk mi8 lite şuan note 10 pro kullanıcısı olarak keyifle kullanıyorum objektif olarak yorum yapacam tek sorun kamera diyebilirim kamerası 108 mp ama pek 108 mp gibi durmuyor kaliteli ama nedense bir eksik var biraderim Samsung note 2 den beri note serisi kullanır note 8 telefonunun kamerası bile daha yeni çıkmış xiaomi note 10 pro telefonumla yarışır hatta bir tık önde.
Bence xiaomi kamera işini çözmeli onun haricinde bence hiçbir eksiği sorunu yok.
Ben memnunum genel olarak bende marka algısı şuan Samsung ile aynı ve ilerleyen zamanlarda çok daha gelişeceğine eminim Samsung u apple ı tahtından sallayacak ?Bende 1 senedir note 10 lite kullanıyorum ekranda sorun oldu ölü piksel tarzı ücret almadan değişim yapılmıyor dendi cihazı hiçbir şekilde düşürme vs yapmadığım halde bende objektif yorumladım hocam kameraya fazla takık değilim ama daha doğal ve kaliteli fotoğraflar çekebilir haklısın herhangi bir sorunu bizzat yaşayıp deneyimlemeyince tam olarak idrak edemiyosun umarım xiao daha iyi bir marka olmaya çalışır gözümüze girsinler biraz değil mi![]()
distribütör garantili olunca noluyor?Model farketmeksizin gözümde en büyük eksisi distribütör garantili bir şekilde satılması kendi resmi garantisi olsa emin ol çok daha fazla satar ve tercih edilir
en azından distiribitör garantili olunca servise gönderme tamir ettirme parça bulma olaylarında biraz daha rahatsındistribütör garantili olunca noluyor?
Arkadaşlar yazmışlar umarım almışsındır cevabınıdistribütör garantili olunca noluyor?