Soru Xiaominin hiçbir zaman tutmayacak olmasının sebebi işte bu

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Screenshot_20230314_013001_Edge.jpg

Destur arkadaş dün bir bugün iki, hemen stoktan kalkıyor 1 hafta içinde diğerleride kalkar bu iş kapanır.

Samsung veya Apple da bunu neredeyse göremezsiniz hatta yeni model geldiğinde bile eski model satmaya devam eder.

Aferin xiaomi böyle devam ??

Kimse bana stok eridi demesin samsungta deliler gibi satıyor Appleda

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,896
bizim ülkemiz de dahil onlarca ülkede kaçak yollardan sokulmuş xiaomi telefonlar satılıyor.

xiaominin asıl pazarı, kaçak piyasası.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237
Samsung veya Apple da bunu neredeyse göremezsiniz hatta yeni model geldiğinde bile eski model satmaya devam eder.
Göremezsiniz mi? Apple'ın daha ocak ortasında hiçbir mağazasında 14 Pro yoktu. Onu geçtim, hiçbir teknoloji mağazasında 14 Pro yoktu. Olanlar da 44-47 bin arasında satıyordu. Apple'dan almaya kalkarsan 1 ay kargo bekleyeceksin, e-ticaret sitelerinden alacaksan 2-3 bin fazla ödeyeceksin ki ben 40 binlik cihazı 42 bine aldım. Apple daha anca stok durumunu yoluna sokabildi. Eski modeli satmakta bir marifet yok.

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
Göremezsiniz mi? Apple'ın daha ocak ortasında hiçbir mağazasında 14 Pro yoktu. Onu geçtim, hiçbir teknoloji mağazasında 14 Pro yoktu. Olanlar da 44-47 bin arasında satıyordu. Apple'dan almaya kalkarsan 1 ay kargo bekleyeceksin, e-ticaret sitelerinden alacaksan 2-3 bin fazla ödeyeceksin ki ben 40 binlik cihazı 42 bine aldım. Apple daha anca stok durumunu yoluna sokabildi. Eski modeli satmakta bir marifet yok.
Ben aslında 13 pro max almak istiyordum. Hiç bir zincir markette yoktu, hep bayiler almış ve yüksek fiyattan satıyorlar.

Onu alacağıma 14 pro max alırım daha iyi dedim. Bu konuda Samsung çok iyi adamlar stok sorunu yaşatmıyor.