Eski hesap22
Profesör
Geçen iPhone bir kaç gün önce Note 7 şimdide Xiaomi patladı ne olacak bu böyle ?
Bu Sefer de Xiaomi Mi 4c Patladı! - ShiftDelete.Net
Bu Sefer de Xiaomi Mi 4c Patladı! - ShiftDelete.Net
AhahhahAdana merkez şarkısını telefonlar için bekliyoruz![]()
Soğumanıza gerek yok, artık samsung kendine çeki düzen vermeye başladı arrık eski para dışında bir şey düşünmeyen müşteri umurunda olmayan samsung gitti...yıl sonu gibi bende emektar s4 activeimi değiştiricem s8 almayı düşünüyordum tanıtılnca ama note 7 hafiften soğutmadı değil samsungdan
haklısınız aslında krizle de baya iyi mücadele ediyor gibi özellikle kullanıma kapatırsa çok iyi olurSoğumanıza gerek yok, artık samsung kendine çeki düzen vermeye başladı arrık eski para dışında bir şey düşünmeyen müşteri umurunda olmayan samsung gitti...
Evet, güncelleme ile yapılacak kullanıma kapatma olayı böylece değişim programına katılmayanların da katılması sağlanacak can güvenliği sorunu ortadan kalkacak böylece. Bir apple hayranı olarak samsung un eski samsung olmadığı gözle görülür şekilde ortada ciddi bir değişim var.haklısınız aslında krizle de baya iyi mücadele ediyor gibi özellikle kullanıma kapatırsa çok iyi olur
Casper patlamaz dimiEuzubillahimineşeydanirracim bismillahillrahmanirrahm. Neler oluyor yahu![]()
Vallahi ben geceleri tüm telefonları kapattırıyorum. Korkmaya başladım hiçbir teknolojik cihazlara güvenmeyelim bu zamandaCasper patlamaz dimiÇünkü telefonunu seviyorum
![]()
Güvenmeyelimde daha yeni temperli cam sipariş etiiğdimVallahi ben geceleri tüm telefonları kapattırıyorum. Korkmaya başladım hiçbir teknolojik cihazlara güvenmeyelim bu zamanda![]()
Modelin sonunda 7 yada 5 harfi var mı?Casper patlamaz dimiÇünkü telefonunu seviyorum
![]()
Bilmiyorum ve tırsıyorum sizin gibi bende bütün telefonları geceleri kapattırıyorum artık terörist gibi bütün telefonların ne zaman nerede patlayacağı belli değilEuzubillahimineşeydanirracim bismillahillrahmanirrahm. Neler oluyor yahu![]()
1 var sıkıntı olurmuş?Modelin sonunda 7 yada 5 harfi var mı?![]()
Şunu anlamıyorlar. HIZLI ŞARJ TEKNOLOJİSİ GÜNÜMÜZ BATARYALARI İÇİN ÇOK FAZLA. Bu özellik bataryayı fazla zorluyor, düşük şarjdan (%10 misal) tam şarja bırakınca özellikle uzun sürdüğü için daha fazla zarar veriyor. Bu özellik için daha çok erken, gelecekte belki olabilir ama şu an bu özellik varsa da kullanmayın.
Aynen öyle oldukça erken hatta hızlı başlat modu için bile erken kaldı ki hızlı şarj...