AhmetsBrain
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 114
Xjaomi güncellemesi gelmiş acaba yapmalı mıyım ve sorun çıkar mı??
Hayır Android 11 güncellemesi. Sürüm kodu R ile başlıyor.Bu güncelleme Güvenlik ve hata düzeltmeleri güncellemesi güncelleyin bence size klmış
Kod numarası farklı ondan öyle sandım pardon boyutuda gerçi büyükmüş bayaHayır Android 11 güncellemesi. Sürüm kodu R ile başlıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güncellemenizi tavsiye etmem. Note 9'a gelen Android 11 Stabil Beta'da. Herkese açılmış bir güncelleme değil.
Bi arkadas sorun olmaz dedi güncelledim ve pişman oldum harbiden güncellemeseydim keskeHayır Android 11 güncellemesi. Sürüm kodu R ile başlıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güncellemenizi tavsiye etmem. Note 9'a gelen Android 11 Stabil Beta'da. Herkese açılmış bir güncelleme değil.
Hiç youtube da video izlemeyi denedin mi?? Yt da video izle ve geri tusununoldugu bölümü acmaya calis açılmıyor yani aciliyor ancak gozukmuyor tuslarAnnemin telefonu note 9s geldi güncelleme dün akşam yaptım sadece ufak bir kasma vardı oda birkaç gün sonra performans güncellemesi gelir
Tuşlar arada görünmüyor dediğin gibi bazı yerlerde 1-2 haftaya düzeltirlerHiç youtube da video izlemeyi denedin mi?? Yt da video izle ve geri tusununoldugu bölümü acmaya calis açılmıyor yani aciliyor ancak gozukmuyor tuslar