Mi 5 in donanımı daha mı iyi ? araştırmalarıma göre max daha iyi di ama çok bi fark yoktuG flex 2 yi ele zaten listede olması xiaomi ye küfür demektir. Mi max in ekranı 6.4 inç mi 5 5.2 inç eğer büyük ekran istiyorsan onu tercih edebilirsin ama normal bir ekran boyutu ve daha iyi bir donanım istiyorsan mi 5 daha iyi bir tercih.
Ya büyük olması benim için daha avantajlıya büyük ekranı seviyorumG flex 2 yi ele zaten listede olması xiaomi ye küfür demektir. Mi max in ekranı 6.4 inç mi 5 5.2 inç eğer büyük ekran istiyorsan onu tercih edebilirsin ama normal bir ekran boyutu ve daha iyi bir donanım istiyorsan mi 5 daha iyi bir tercih.
Yoo çok fark varMi 5 in donanımı daha mı iyi ? araştırmalarıma göre max daha iyi di ama çok bi fark yoktu
Hepsiburada gibi büyük sitelerden alırsan sıkıntı yaşamazsın büyük ekran seviyorsan aşırı büyük olur o haberin olsun yine ama büyük ekran seviyorsan tercih edebilirsin donanım olarak fark var demin dediğim gibi biri işlemci bakımından daha iyi ama öbürü de o kadar kötü değil sd652 de ölüm bir işlemci değil sonuçta sd810 dan daha hızlı bir işlemci s820 den yavaş ama büyük ekran seviyorsan senin için daha iyi bir tercih olur o tabi ki.Mi 5 in donanımı daha mı iyi ? araştırmalarıma göre max daha iyi di ama çok bi fark yoktu
--- Gönderi Güncellendi ---
Ya büyük olması benim için daha avantajlıya büyük ekranı seviyorumBüyük ihtimalle mi max alıcam ama internet üzerinden alıcağım için beni korkutuyor sence güvenmelimiyim ?
Ya büyük olması benim için daha avantajlıya büyük ekranı seviyorumG flex 2 yi ele zaten listede olması xiaomi ye küfür demektir. Mi max in ekranı 6.4 inç mi 5 5.2 inç eğer büyük ekran istiyorsan onu tercih edebilirsin ama normal bir ekran boyutu ve daha iyi bir donanım istiyorsan mi 5 daha iyi bir tercih.
Kararsız kaldımYoo çok fark varmi5 in donanımı çok daha iyi sd 820 var bir kere içinde onun dışında fazla fark yok ama o işlemcinin olması önemli oyunlarda arayüzde vesayre daha avantaj sağlıyor sana
--- Gönderi Güncellendi ---
Hepsiburada gibi büyük sitelerden alırsan sıkıntı yaşamazsın büyük ekran seviyorsan aşırı büyük olur o haberin olsun yine ama büyük ekran seviyorsan tercih edebilirsin donanım olarak fark var demin dediğim gibi biri işlemci bakımından daha iyi ama öbürü de o kadar kötü değil sd652 de ölüm bir işlemci değil sonuçta sd810 dan daha hızlı bir işlemci s820 den yavaş ama büyük ekran seviyorsan senin için daha iyi bir tercih olur o tabi ki.