- Reaksiyon puanı
- 4,723
Arkadaşlar 2019 da mi8 lite kullandım dikkatimi çekmedi herhalde sorun yok gibiydi, ama şuan note 10 pro kullanıyorum çok saçma sorunlar var, sarı site uygulamasına tıklıyorum açılmıyor, restart atıyorum düzeliyor, foruma ekşi sözlüğe giriyorum, 5 dakika sonra sayfayı aşağı yukarı indirmeye çalışınca takılıyor sayfa kapatıp tekrar açıyorum, cidden xiaomi sisteme yazılıma el atmalı artık, cidden pişman olmaya başlayacam.
Almadan önce 108mp kamerayı duyunca sağlam birşey sandım kardeşimin galaxy note 8 den iyi değil hatta galaxy note 8 bir tık daha iyi, bugün sarı site açılmadı, kardeşime dedim açıldı.
S20 fe alaydım bunlar başıma gelmeyecekti herhalde, vallaha ben sürekli telefon değiştiren biri değilim yazılımla düzeldi düzeldi sonraki telefonum Samsung olur başka markaya da yanaşmam
Almadan önce 108mp kamerayı duyunca sağlam birşey sandım kardeşimin galaxy note 8 den iyi değil hatta galaxy note 8 bir tık daha iyi, bugün sarı site açılmadı, kardeşime dedim açıldı.
S20 fe alaydım bunlar başıma gelmeyecekti herhalde, vallaha ben sürekli telefon değiştiren biri değilim yazılımla düzeldi düzeldi sonraki telefonum Samsung olur başka markaya da yanaşmam