58Yıgıdo58
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 14
Cihaz Redmi Note 10. Açıklayıcı bir şekilde anlatırsanız sevinirim
Google ın kendi Pixel Launcher uygulaması var onu kurabilirsinCihaz Redmi Note 10. Açıklayıcı bir şekilde anlatırsanız sevinirim
Sanırım launcher yani ana ekran başlatıcısını demek istememiş. Custom ROM olan Pixel Experience ROM'unun nasıl kurulacağını soruyor.Google ın kendi Pixel Launcher uygulaması var onu kurabilirsin
twpr kurması lazım sonra pixel launcher olan rom u telefona atıp twpr üzerinden telefona kurması lazım üstüne gapps kurması lazım ki google olsun zor bir işlem değil kendim yaptım gayet kolay youtube da onlarca video varSanırım launcher yani ana ekran başlatıcısını demek istememiş. Custom ROM olan Pixel Experience ROM'unun nasıl kurulacağını soruyor.
Detaylara burdan bakabilirsiniz. Anlatılmış.Cihaz Redmi Note 10. Açıklayıcı bir şekilde anlatırsanız sevinirim
Bu harika anlatım için teşekkür ederiz.Detaylara burdan bakabilirsiniz. Anlatılmış.
![]()
Xiaomi Redmi Note 10 (mojito) - Pixel Experience
Xiaomi Redmi Note 10 (mojito) - Pixel Experiencedownload.pixelexperience.org
Ben Note 8'e kurmuştum. Bundan 2 hafta kadar önce.
Öncelikle BL kilidi açacaksınız. Kilidi açtıktan sonra minimal ADB ile OrangeFox Recovery'i flashlayacaksınız. Daha sonrasında OrangeFox'dan wipe işlemlerini yapacaksınız ve ROM'u flashlayacaksınız. Ben @wpa_supplicant ile yapmıştım.
Mi Unlock ile kilit açmanız gerekiyor ama bu işlem 1 haftayı bulabiliyor. Geliştirici seçeneklerinden OEM Kilit açma ve Hata ayıklamayı açın. Aksi takdirde işlem başarısız olur.
![]()
Kilidi açtıktan sonra gerisi kolay aslında. TWRP kesinlikle kullanmayın, Redmi cihazlarda TWRP üzerinden yapılan flash işlemlerinde cihaz brick olabiliyor. OrangeFox kullanın.
Bilgisayarınıza ADB sürücülerini kurduktan sonra telefonu fastboot moda alın.
![]()
Ardından OrangeFox'u flashlayın ve telefonu Ses arttırma ve güç tuşları ile Recovery moda alın. OrangeFox Recovery açılacaktır.
![]()
OrangeFox'a girdikten sonra wipe işlemini yapacaksınız.
![]()
Sonrasında ROM zip dosyasını seçeceksiniz ve kaydırarak yükleyeceksiniz.
![]()
İşlem tamamlanınca sadece Internal Storage wipe yapmanız yeterli olacaktır. Ardından reboot system'e basacaksınız.
İşlem tamam.
![]()
Tabi bu işlemler riskli ve telefonunuzun garantisini devre dışı bırakır.
Ben Note 8 için bu şekilde yaptım.
Tabi bu işlemler biraz riskli. Ben sorumluluk almıyorum. Ancak ROM'un çok başarılı olduğunu söyleyebilirim.
ROM'dan bir ekran görüntüsü.
![]()